Seçim atmosferi bitsin borsa da
yine rekorlar göreceðiz
Seçim atmosferi bitsin borsa da
yine rekorlar göreceðiz
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Doas evet ralli yapýyor .Endeks eksiye düþse demek -%3-4 arasý olurmuyduk
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
þuan seçim öncesi düþmeyen hisse yok gibi .
birileri hisseye yatýrým yapar , birileri firmaya yatýrým yapar.
firmaya yatýrým geliþmiþ ülkelerde, demokrasi , hukuk olan ülkelerde yapýlýr.
firmaya yatýrým derken koç holding denir.
toaso denir mesela . otomotiv firmasý mý * evet.
firma Ka^r ederken herþey yolundayken güveni bilerek bitirmenin tek sebebi þudur:
küçük yatýrýmcý köle gibidir.kaçsýn gitsin.
bedavaya satsýn hissesini gitsin.
harika patron.
hisse fiyatý düþük olduðu sürece durulur.
geri alým bekleyenler olabilir .
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Eskiden temele göre hareket eden yani yatýrýmcýnýn güvenebeileceði bir þirket hissesiyken þimdi Las Vegas kurallarý hakim olan bir þirket hissesi olmuþ.Kasa kazanýyor hep.
endeks artý giderken bunun hepsi eksi gitmesi ne kadar güzel bir hisse olduðunu gösteriyor.
bi baktým 129,50 de 520.000 civarý satýþta lot var.saniyede geri çekti.sonra 129.50 10.000 alýþ geldi .
bunun adýna yýldýrma derler.
endekste yön yukarý gözüküyor.herþey yolunda sorun yok.
ama tahtacý burada bekletiyor.
bu sene dedim ki ilk çeyrekte otomotiv ve kuþlardan güzel bilanço var.
Yer Ýmleri