Böyle orasý burasý oynayýp kývrýnýyo ya daha çok hoþuma gidiyo. 10 lira cep harçlýðýmýzý aldýk. Nisanda 30 verse bari. Domuzdan ne koparýrsak kar mantýðýyla bakýyorum artýk olaya.
Böyle orasý burasý oynayýp kývrýnýyo ya daha çok hoþuma gidiyo. 10 lira cep harçlýðýmýzý aldýk. Nisanda 30 verse bari. Domuzdan ne koparýrsak kar mantýðýyla bakýyorum artýk olaya.
262'den tenzilatlý alanlar o rakama kadar satacak herhalde, ne de olsa hepsi kar sayýlýyor kendilerine...
Son düzenleme : turali; 29-08-2023 saat: 15:41.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Koç Holding 25-26 Temmuzda YKB'deki hisselerinden 575 milyon adedini piyasa fiyatýnýn altýnda 11,75TLye sattý.
O sýrada borsada ykb hissesi 12,70-13,19 TL arasýydý. Ve endeksle beraber hisse yükselmeye devam edip bugün 16,73TLye geldi. Bu süre içinde de devletin kkm belasýný bankalara yýkma gibi bankalar açýsýndan oldukça kötü geliþmeler oldu.
Bizim keltoþ sattýðýndan beridir hisse düþüyor. Þirketin sahibi gerçekten çok önemli...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Galata Menkul hedef fiyatý 197,4TLden 394TLye yükseltmiþ bugün...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Doðuþ Markalarý..Wolgswagen,Audi,Seat Skoda, Çupra ve lüks bir araba modeli ticariye dönük çalýþmalarda var diye biliyorum.Ki bu araçlarýn en düþüðü 600/700binden baþlayip 3/4milyona kadar arabalar.Bunun servis hizmetleri ,Tüm araçlarýn fenni muayeneleri..Doðuþ GM.yo nün sinerjisi .
Falan falan.hepsi hikaye zamanlama ve patronun vede spekin harekete geçmesi önemli..CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOAS Markalarý:
Audi
Bentley
Cupra
Lamborghini
Porsche
Scania
Seat
Skoda(1/2) (1/2 si Yüce Otomotivin)
Volkswagen
Çok güzel bir tablo vede çalýþma eline saðlýk hazýrlayan in ve paylaþanin[emoji120]CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günlük süper tirendi zorlayacak gibi, 264 lerde.
sonra kuruluþlarýn öngördüðü rakamlara yelken açar. Bence.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri