DOAS DOAS DOAS DOAS ,,,,pazartesi bi tavan yakýþýr, diye düþünüyorum, tabiki asla yatýrým tavsiyesi olmadan, bakalým görelim...
DOAS DOAS DOAS DOAS ,,,,pazartesi bi tavan yakýþýr, diye düþünüyorum, tabiki asla yatýrým tavsiyesi olmadan, bakalým görelim...
Firmanýn yatýrýmcý iliþkileri sunumunda 30/06/2023 itibariyle stokda 18/19 bin araç gözüküyor..Buda TemmuzAgustos Eylül döneminde araç satýþý konu þunda bir sýkýntý olmamasý gibi bir avantaj yaratýr.Ekim Kasim Aralýk döneminde de yeni gelecek ve bu dönem gelen araçlarlada full depo bir satýþ stoðu olur diye düþünüyorum
buda yýlsonu bilançosunun oldukça güçlü olmasýný saðlar.Ne dersiniz?
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 Eylül itibari ile hergün araç piyasasýný takip etmeye çalýþan biri olarak gördüðüm þu.
Polo Golf, Audi A3 gibi araçlar hala yok satýyor. Adamlar ne getirse (Bu 3 modelde) anýnda gidiyor. Keza Cupra markalý araçlara da talep çok güçlü. Þu an satýþlarý etkileyen olay ne kadar araç getirebildiðiniz. Eylül'ün ilk haftasý 3 gemi araç daha getireceði söyleniyor Doaþ'ýn yüklü mal sevkiyatý yapýlýyor.
Temmuz'da tarihi bir rekor görmüþtük satýþlarda ancak Aðustos'ta yeterli miktarda araç getirilemediði için bir nebze düþüþ görebiliriz fakat eylülde tekrar bir sýçrama bekliyorum.
YTD.
Zaten bu araç fiyatlarý BAZ model araçlarýn 2/3 kati.Yani adetten ziyade üst segment satýþlar önemli.Zira bunlarýn öyle yada böyle dediðiniz gibi hazýr alýcýsý var..Hele ki yilsonuna doðru yada yeni yýl ilk aylarinda elektrikli araçlar gelecek buda az adet çok ciro anlamýna gelecek..bunlarda borsa tabiri ile yavaþ yavaþ satýn alýnacaktýr diye düþünüyorum...
Þirketin yatýrýmcý iliþkileri elektrikli araçlarýn 2024 yýlý içerisinde Türkiye'de satýþa sunulabileceðini bildirdi. 2023 sonu imkansýz, belki 2023 sonunda ön teklif vb. toplar. Bayilerde artýk araç var. Yeni bir arkdaþýma Q3 aldýk. Tiguan, Taigo modelleri geldi. Yine araç seçemiyorsunuz ama en azýndan alacaðýnýz aracýn net fatura fiyatýný almaya gittiðinizde öðreniyorsunuz.
Ýyi günlerde kullanýlsýn.Ciro arttý yani..Çupra falan hemen veriyorlarmi?Eylül'de fiyatlar güncellendi deniyor.CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sene sonundan ben fazla ümitli degildim daha önce showromda neredeyse hiç araç olmazdý olsa da 1 gün sonra kaybolurdu ama þimdi 1 haftadýr iþe giderken bakýyorum 1 tane tiguan 1 tane t-roc 1 tane t-cross var satýlmayý bekleyen...faizler çok arttý... hayýrlýsý bakalým...
Bu yýl sonu toplam oto pazarinin 1 milyon sýnýrýný ilk defa asmasina kesin gözüyle bakýlýyor.Bu rakam içinde Doas da payýný alacaktýr.Ustelik kur nedeni ile yüksek fiyat ve yüksek ciro ile...Sonbaharla birlikte TV lerde sýk sýk Araç reklamlarý dönmeye baþladý..Yurt dýþýndan araç teminin dede bir sýkýntý gözükmüyor.Bu yýl O yýl olabilir..Araç satýþý ve hisse satýþ farký dolaýýsiyle artan ve artacak karlara servis ve TÜVTÜRK gelirlerini ekleyince tahmini kar beklentilerini alalým? bidevDGGY degerlemeleri olacak elbette.Hayirlisi..
Yer Ýmleri