un var yað var þeker var ama helvayý yapacak yok...
un var yað var þeker var ama helvayý yapacak yok...
Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Þerif.
Eylül ayý Türkiye'de en çok satan arabalar içerisinde Egea ve Egea Cross'tan sonra Tesla üçüncü sýrada. Hýzla elektrikli arabalardaki satýþ rakamlarý yükseliyor. Wolksvagen elektrikliler 2024 Nisan'da sokaklarda görülmeye baþlanacak. Piyasaya girince satýþtaki potansiye düþüþü telafi eder. Piyasa henüz ayýkmadý. Piyasa ayýkmadan küçük yatýrýmcýnýn ayýkmasýnda fayda var. Ben 249 liradan son lotlarý da aldým. Maliyet 260. 13 ay içerisinde en az 50 TL temettü beklentim var. 5 lirasýný bu ay alacaðýz zaten.
Seneye 45 tl temettü biraz iyimser tahmin deðil mi verebilir mi o kadar
Þahsen ben 35+ tl ile çok mutlu olurum
45 TL temettü için toplam 10 milyar TL daðýtmasý lazým. Sadece düþük fiyattan hisse geri alým programý kapsamýnda toplayýp, 262,5 TL'den kurumsal yatýrýmcýlara yaptýðý satýþ kapsamýnda 4 milyar TL bilançoda kar var. 9 aylýk bilanço gelsin daha kesin konuþuruz. 9 aylýk bilanço sonrasý F/K'nýn 3'lere yakýnsayacaðýný deðerlendiriyorum. Geçtiðimiz haftalarda açýklanan 5,11 TL'lik temettü yanlýþ hatýrlamýyorsam 1,25 milyar TL tutuyordu. Bu kadar yüksek temettü daðýtmazsa sermaye artýrýmý yapabilir.
sermayeyi arttýrsýn..yüksek bedelsiz en güzeli..boþverin temettüyü
Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Þerif.
Yer Ýmleri