Gece notumuz artmýþ hayýrlý olsun. Yabancý gelirse en baþta alacak hisseler arasýnda doas gelir. Gelsinlerde þu yamyamlardan kurtarsýnlar bizi
Gece notumuz artmýþ hayýrlý olsun. Yabancý gelirse en baþta alacak hisseler arasýnda doas gelir. Gelsinlerde þu yamyamlardan kurtarsýnlar bizi
Yabancý bu hisseye girmez bence , hissede derinlik yok , 100 bin lotu olan biri bu hisseden kolay kolay çýkamaz, almak da zor , kademelere mal koymuyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ayrica super luks araba satislari gecen seneye göre %100artmis.Tv haberleri..Bu konudada dogus gurubunun sattigi araclarda az degildir.yilsonu bilancosu beklentileri karsilarsa rasyolar oldukca iyi duruma gelecek.Bence 3 ve 6.ay bilancolari cok daha iyi gelir.Elektriklilerde devreye girecek..Ýyi guzelde hep yazdigim gibi Ford uctu gitti .Bunlarin neyi eksik Yatirimcida tereddut yaratiyor.CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ford da asil hareketi bilancoyla yapti, doas da haftalikta iyi getirdi aslinda ama son seans hareket cirkin oldu,buyuk hisselerde pozisyon alan kadar bosaltan da oluyor ama is son raddede ederine geliyor,belki bilancoya 300 gostermeden girecek belki 4 fk ya surecek ama eni sonu o bilanco bize net hedefi gosterecek. Fitch haberi pastanin cilegi oldu endeks giderken istemese de eslik edecektir onumuzdeki hafta sonu bilanco ustunde kafa yorariz hayirlisiyla
Benim aklýma tek gelen olumsuzluk Çinli araçlarýn tüm dünya otomotiv piyasalarýný domine edeceði. Doðuþ otomotiv birkaç Çinli markanýn da distribütörlüðü alsaydý bu riski bertaraf etmiþ olurdu. Ýlaveten kendi elektrikli araçlarýný hala Türkiye piyasasýna sokamadýlar. Geçen sene þirkete sorduðumda 2024 baþý sipariþ almaya baþlarýz, Nisan gibi de teslimatlar baþlayacaðý tahmin ediliyordu. Tüm bunlara ve kriz çýðýrtkanlarýna raðmen hem Ocak hem de Þubat satýþlarý beklentilerin çok üzerinde. Kar marjlarý 2023 yýlýna göre mutlaka düþmüþtür ancak düþen oranýn en az yarýsý enflasyon artýþý ile telafi edilmiþtir. Ben 2023 ortalarýndan beri taþýdýðým hisseleri iki sefer de temettü alýp sattým ve hala sattýðým fiyatýn altýnda. Cuma günü harekete baþlýyor artýk diye pozisyon açanlarý da silkeledi. Bu hafta bilançosu gelecek. Normalde bilanço sonrasý realizasyon yaþanmasý olasý iken realizasyon oluþturacak bir fiyatlama yapmadý. Ben pusuda bekliyorum. Sattýðým lot adetinden fazlasýný þu an alabiliyorum. Bu farký bir miktar daha artarsa tekrar pozisyon açmayý ciddi bir þekilde istiyorum. Þu borsada Ereðli ve Doas'tan ucuz finans dýþý 30 hissesi bence yok.
2023 yýlýndan beri doas eregli taþýyanlar enflasyona yenik düþtüler.
Turkiye nufusu icerden disaridan devamli artiyor.Maalesef gelir adaletsizligi had safhada..Alisverisi kendim yaparim.1/2 kilo 1 kilo et alirken dakikalarca inceleyen insanlar oldugu gibi ,en pahalisindan etlerin 4/5 cesidini alanlarda var.Ayni 8/10 yasinda 2.el araba alabilmek icin imkanlarini zorlayanlar gibi (0) luks arabada sira bekleyenlerde var.Dogus gurubu hersene 120/150 bin araci rahat satiyor..Bu araclarda herhalde 800 bin tl ile 1.5 milyon tl arasindadir cogu.luksleri saymiyorum.Audi Wolswagen Cesitleri Skoda yeni modelleri her gecen 10 arabanin en az %30/40i..Patron ve spek.kagidi rahat biraksa nerelere gider kimbilir..Orn.Ford otosan 600/700lere kadar geri geldi suan 1100lerde..bu niye o performansi gösteremesin? Neden? Varmi bi cevap.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri