O da doðru ve bu durum hisseyi kýsýrdöngüye itiyor. Bence bu fiyatlardan tüm malý iskontolu satacaklar. Satmazlarsa iyice yataya baðlar, doðuþa da para lazým. Bir ay içinde bu satýþ gerçekleþir diye düþünüyorum.
Satýþ sonrasý ise temel analize göre hareketler makbul olacaktýr.
Bugün, bayiden babam için yeni kasa tiguan teslim aldýk. Bir saat içinde 4-5 kiþi tiguan sordu, temsilciler ellerinde olmadýðýný ve temmuz fiyatýnýn açýklanmadýðýný söylediler. Genel olarak bayi kalabalýktý ve benimle beraber ayný anda 3 ayrý kiþiye daha araç teslimatý yapýldý
Ben patron olsam 2-3 F/K ile hisselerimi satsam, halka açýklýk oranýný % 50 yapsam temettüleri kýsarým.
Neden elimdeki çil çil nakitleri daðýtayým diye düþünürüm.
Ýnþallah Ferit bey öyle yapmaz.
2. çeyrek 38 bin geçkin araç satýldý, iyi bir bilanço bekleriz... bu seviyeler sektöre ve temettü verimliliðine göre son derece cazip, diye düþünüyorum.
Ferit baba satsýn buralardan azar azar gücümüz kadar alalým.
Bildirim Ýçeriði
Yeni Ýþ Ýliþkisine Baþlanan/Baþlanacak Kiþinin Niteliði
Tedarikçi (Supplier)
Müþterinin/Tedarikçinin Adý Soyadý/Ticaret Unvaný
Aerofoils GmbH
Varsa Müþterinin/Tedarikçinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satýþlar/Satýlan Mal Maliyeti Ýçindeki Payý
-
Varsa Müþterinin/Tedarikçinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar Ýçindeki Payý
-
Ýþ Ýliþkisinin Baþlamasýnýn Öngörüldüðü Tarih
05/07/2024
Varsa Sözleþmenin Önemli Koþullarý
-
Yeni Ýþ Ýliþkisinin Ortaklýk Faaliyetlerine Etkisi
Denizcilik sektöründe ürün gamýmýzýn çeþitlenmesini saðlayacaktýr.
Açýklamalar
Aerofoils GmbH ile Þirketimiz arasýnda; "Aerofoil" marka "e-foil ürünleri"nin Türkiye'deki satýþ ve servis hizmetlerinin, Þirketimiz tarafýndan yerine getirilmesinin esaslarýný belirleyen distribütörlük sözleþmesi imzalanmýþtýr.
Yer Ýmleri