Doğuş oto idare eder hisse düşüş trendinde normal şartlarda 200 üzeri kalıcılık sağlaması gerekir ytd..
Tek olumlu yönü düşüşün bitmiş olmasıdır umarım bundan sonraki zamanda dip seviyeleri yükselmiş olsun ytd
DOAS ta Bi hareketler var yıkarı doğru,sanki bir atak olacak gibi,dikkat,tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
Bir sene önce 415 lirayı gören hisse 180 liraya geldi. İki lira artı ile günü kapayınca millet ne oluyor uçuşa mı geçiyoruz diye sevindirik oluyor.
Uçuşa geçtiği filan yok yazıları nerenle okuyorsun?bugün doğuş oto seansı yeşil kapatmak istedi lakin olmadı yatay kırmızı kapattı.
Piyasa tek aracı kurum yabancı Bofa America nın elinde piyasayla istediği gibi oynuyor 9500 aşağıda yukarıda 9900 testere devam ediyor piyasada ne kadar zaman devam eder belli değil hisseler xu100 den daha fazla düşüş yaşıyor tek teselli bugün doğuş oto çok düşüş yaşamadı ytd.
Yer İmleri