Bu geberik hali ile bile en kral temettü hissesi hala. Zamanýnda çok gömmüþtüm buna malum gm alýmý yüzünden ytd
doas þimdiye kadar kimde varsa ustalarýn ustasýdýr.kimse onun borsacýlýðýný sorgulayamaz
Bende var sayýn badido. 2018 den beri. Þimdi ben usta mýyým? 400 lerde düþeceðini göremedik ama. Her sene aldýðýmýz temettü tattlý geldi. Bir zaman sonra hisse ederini de gözden çýkarýp yýldan yýla temettüyü alýp geçeceðim galiba.
Riviera Australia Pty Limited ile Þirketimiz arasýnda; "Riviera" marka "motoryatlar"ýn Türkiye'deki satýþ ve servis hizmetlerinin, Þirketimiz tarafýndan yerine getirilmesinin esaslarýný belirleyecek bir anlaþma akdedilmesi amacýyla niyet mektubu (Letter of Intent) imzalanmýþtýr.
https://www.hisse.net/topluluk/newre...treply&t=54052
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Temettü yatırımı! Bir daha mı! Tövbe.... Maliyeden sms geldi 2024 de temettü kazanmışsın, kaynağında kesilen harici vergi vercen derler... Sonra borsada yatırım yapın... TABİ!...
tabiki ustasýn sayýn memix.benden daha ustasýn hatta.
Estaðfurullah. Usta olsak þu gariban portföyümüzü adam ederdik. Üç beþ birþeyler kazanmaya çalýþýyoruz iþte. Doas yatýrýmcýlarýna bol kazançlar diliyorum.
Yer Ýmleri