Ülke Helallik Sistemi ile yönetiliyor.
Ky hakkýný helal etsin [emoji16]SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ülke Helallik Sistemi ile yönetiliyor.
Ky hakkýný helal etsin [emoji16]SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Helalleþmek için sandýðý bekleyenlere bir de borsazedeler ilave ediliyor,hayýrlýsý olsun...Ky'nýn hakkýný koruyacak olanlar da çýkar inþ.
Þaka bir tarafada orta ve uzun vadede pozitif degil mi bu alým... Sermaye tavanýda arttýrmiþlardý belki yakýn zamanda bir bedelsiz haberi gelebilir... Alýnan þirketin rasyolarýný tam bilmiyorum ama karlý gözüküyor....
Hakkýmýzda hayýrlýsý olsun
Ytd.SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Hocam bunun olumlu bir tarafý yok. Bildiðin sermaye transferi.
Ve taþlarý adým adým döþedi. Önce yabancýya blok satýþ yaptý, ardýndan 200'e sürdüler tahtayý. Ondan sonra da mal daðýtma baþladý.
Bu karar da final vuruþu oldu. Tasý taraðý toplayýp gidecek herhalde Þahenk.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
olumlu degil kesinlikle. dogus otomotiv tekrar yari fiyatindan geri satarsa ne yapacaksin? dogus otomotivin kasasindan para caliyorlar resmen. 3 sirket de kendilerinin oldugu icin yaptiklari sey yasal ama bu sirketler halka acik, siz bilancosunuz Boyle alt ust ederseniz bu hisseler taban yer. sirkete duyulan guven resmen yok oldu. spk'nin ceza vermesi lazim.
Halka açýk bir þirketin parasý halka kapalý bir þirkete yani patrona aktarýlýyor,3 milyar özvarlýgý olan þirketi 5 milyara alým gösteriyor,tek kelimeyle ky soyuluyor.
DGHOL halka acýk degil bildiðim kadarýyla,bu da ayri bir handikap,yani parayi kendine transfer ediyor ..
Eðer DGYY'nin o kadar degerivarsa baþka þirketler satin alsin...
Yer Ýmleri