Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Verilecek temettüyü ky' a
yedirtmemek için yine klasik
dümene başlamışlar
yatacak yeri yok bunların![]()
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
doaş bu parayı nereden ve nasıl ödeyecek.. kasadaki paradan. kasadaki parayı kaydileştirmek gerekmez mi peki... sermaye 220 milyon.. 5 milyar a şirket al.. yıllık kar 8 milyar.. nasıl olacak bu iş.. tabanda 2.750 milyon lot oldu... şapkadan tavşan çıkmaz mı.. güzelim şirketi ne yaptılar yahu... olmaz da... bu işte bir iş var...fırsat da vermiyecekler anlaşılan.. yazık...
Bu olayı eğer isterse sadece siyasi irade çözer,tek kelime bu bir soygundur.
Arkadaşlar lütfen herkes spk ya yazsın. Bu sıradan bir aldığı hissesi yürümediği için isyan eden, spk yı göreve çağıran klasik ky serzenişi değildir. Bu bilinçli yatırımcının soyulmasıdır. Bu, bazı siyasi figürlerin altını çok da doldurmadan söylediği "şişirilmiş şirketlerle ky yi çarpacaklar" söyleminin haklı olduğu şekilde algılanabilecek (öyle olmadığı halde) bir vurgundur.
Hem spk ya yazacağım hem de genel kurula katılıp bu kararı verenlerin çoluk çocuğundan çıkması yönünde "dilek ve temennide" bulunacağım.
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabandan verdim, haram zıkkım olsun.
Haftaya da NTV’yi alırlar 10 milyara DOAS’a.
Ben spk ya yazdım. İns. tepki çoktur ve dikkate alırlar.
Elinize sağlık. Tepki çok olursa dikkate alınacaktırELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri