DOAS DOAS, DOAS, DOAS bugün yine dünkü kapanýþ seviyelerinde oyalanýyor ,kapanýþa doðru aþaðýlara iner diye düþünüyorum, yani çakabilirler dikkatli olmakta yarar var,tabiki asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
DOAS DOAS, DOAS, DOAS bugün yine dünkü kapanýþ seviyelerinde oyalanýyor ,kapanýþa doðru aþaðýlara iner diye düþünüyorum, yani çakabilirler dikkatli olmakta yarar var,tabiki asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þirketin içi boþaldý resmen. +3 milyar nakitten temettü de öderse 7 milyar çýkýþ olacak ...lanet olsun deyip Allah'a havale etmekten baþka diyecek söz yok. Allah'ýn adaleti üzerlerine olsun
Yavuz bey selam,
*
Daha önce mail attým. Dönüþ bile yapmadýnýz. Yýllardýr borsada çeþitli firmalara yatýrým yapmaktayým.
Eski bir doðuþ çalýþanýyým. Bu son durum usulsüz satýn alma al takke ver külah oyunlarý gerçekten tam da doðuþa yakýþýr bir durum oldu.
Halka açýklýðý bu kadar düþük bir þirketin olaðan dýþý fiyatý yükseltilerek ki bu geriye dönük iki haftalýk hareketlerde gözlenmektedir .Defter deðerinin iki katý fiyatla satabiliyorsa Ferit bey satsýn bakalým baþka bir þirkete.
Tamamen usulsüz ve haksýz bir kazan elde edilmiþ açýkça doðuþ holding fonlanmýþtýr. Tüm bu tutarsýz haksýz iþlemler için þirketinizi tüm datalarý toplayarak her türlü mecrada þikayet edip etkin bir grupla mahkemeye vereceðimi buradan bildiririm.
Gerekirse bu yapýlan usulsüzlükleri gösteren bir dosya hazýrlayarak Almanya wv grup a da göndereceðim. Kimlerle ortak olduklarýný görsünler.
Bilinçli olarak yapýlan 1-2 aylýk bir plan doðrultusunda da uygulanan bir oyundur.
*
Bilginize
Bu yazý mail olarak y.iliskilerine atýlmýþtýr.
Herkes her yere tepkisini gösterdin.
Burasý Afrika deðil, kural kanun tanimazlik kabul edilemez.
Resmen hýrsýzlýk
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Deðerli ortaklar, dün yatýrýmcý sunumu vardý diye biliyorum. Bu konudaki açýklama veya rapor bulunuyorsa haberi olan var mý?
Bunlarýn sunumuna kim inanýr . Adamlar bu satýn alma iþe sinerji elde edip þirketin kârý artacakmýþ. Bunlarýn sunumuna kim neden gitsin
Hükümetin bu olayin uzerine neden gitmedigini benim aklim hala almiyor,Adam resmen hirsizlik yapiyor ve yonetenler seyrediyorlar ..
Kesinlikle...
Gerekirse Sosyal Medyada kampanya yapalým... Mesela Twitter da Hýrsýz Ferit Paþa isimli bir hesap açabiliriz. [emoji16][emoji16]SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Yer Ýmleri