Sayýn ereglili, iyi dileklerimizi iletirsiniz artýk müdürlere. Kelaynak gelmez herhalde. Bana çok uzak ve iþim gereði katýlamam.
Sayýn ereglili, iyi dileklerimizi iletirsiniz artýk müdürlere. Kelaynak gelmez herhalde. Bana çok uzak ve iþim gereði katýlamam.
100 e de düþürseniz vermiyorum ulemnn. Ytd.
SM-G780G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Bu ay bitti . Az çok bilanço ortaya çýkar.
Lakin bu seçim korkusu, seçim sonrasý politika belirsizliði, seçim sonrasý ekonomi politikasýnýn tutup tutmayacagi , yabancý yatýrýmcý, ülke CDS' miz ,ABD ve Avrupa ekonomik durumu, Rusya Ukrayna savaþý, enflasyon, döviz, MB faiz politikasý
Daha çok yolumuz var anlaþýlan .
Birde en çok merak ettiðim muhalefet kazanýrsa, yabancý yatýrým kuruluþlari ülkemizin yatýrým yapýlabilir puanýný yükseltecekler mi ?
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Ýnfo yatýrým/ Yunus Þahin yayýnýný izledim. Hemen hemen her programda DOAÞ soruluyor. Onlarda satýn almanýn problemli olduðunu fakat fiyatlarada fazlasý ile yansýtýldýðýný düþündüklerini söylediler.
Nisan baþý, Ocak- Mart toplam araç satýþlarý verileri gelecek. Mart ayý içinde satýþ tarafý pozitif. Bakalým piyasa Doaþ’ a son bir þans daha verecek mi
GYO kaç tavan yaptý? Bu dandik hala 134 ü zorluyor. Bu 3. olacak. Bakalým kýrýp, yukarý devam edebilecek mi…
Fiyat þeytandýr. Hisse düþer de çýkar da.
Gerçek olan ise Doas ýn büyük
Ve karlý bir þirket olduðu.
Uzun vadede en sevdiðim þirketlerin baþýnda geliyor
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Nasip olursa yarýn Genel Kurul toplantýsýna gidiyorum. Sorunuz var mý?
Yer Ýmleri