Alýntý Originally Posted by moonglow61 Yazýyý Oku
Son zamanlarda borsaya olan güvenimi hep sorgular olmuþtum.Keþke diyorum dün ve bugün yaþadýðýmýz trajikomik durumu hiç yaþamasaydýk bu güveni sorgulamasaydýk.Dün Doaþ beklentiler çok ötesinde kötü bir bilanço açýklasa durumu yadýrgamazdým.Bilançonun bugün %4-5 eksi yapacak kadar kötü algýlanacak þekilde fiyatlanmasý tam bir fiyasko.Hele ki eþ zamanlý olarak bilançoya bu tepkiyi verirken ayný gün Tofaþ ve Fordun %5 lere yakýn prim yapmasý ben de artýk acaba bu þirket hisselerinin tek elden idare edildiði düþüncesi doðurdu.Sanýrsýn ki diðerleri temel rasyolarla Doaþa göre çok daha ucuz fiyatlanýyor.Doaþ ile ilgili bu seneki projeksiyonlara iliþkin bilmediðimiz özel bir durum yoksa bu durum gerçekten sorgulanmalý.Ocak ayý satýþ rakamlarý ortada.Beklentiler ortada.Ne oldu da bugün biz bu durumu yaþadýk.Aracý kurumlarýn bankalarýn raporlarýna bakýyorsunuz al tavsiyeleri veriyorlar.Diyorum hadi biz yatýrýmcýlar ters köþe yapýlmaya alýþtýk bir umut acaba sermaye tavanýnýn yükseltilmesi akabinde bedelsizle ilgili bir haber mi gelecek o zaman þüpheci yaklaþýmla diyorum ki o zaman bu kurumlar niye al tavsiyesinde bulunsun.Þirket yönetimine yakýþan tek bir yol var.Ya bugünün izlerini en kýsa sürede silip bu anlamsýz tepkiye ve ayrýþmaya son verecek güzel bir haber gönderirler ya da hissedarlarýna güven tazelemek için kendi paylarýna sahip çýkarlar.Yoksa gerçekten bugün Doaþ için kara bir gün olarak yýllarca konuþulacak.
Geçen mayýsta 2000 fordu mecburen 270 e sattým. Yaptýðým iþlemlerle eli büyürürken fordu 400 lerde görünce almayýp görece ucuz olan doas a geçtim. Piþman mýsýn dersen piþmaným. Neden derseniz ederini yansýtmadan tek elden yönetilmesi. Fk sý 4 e düþen hisseyi þöyle bir günde eksi yaptýrýyorlar ama inadým inat. Ytd.

SM-G780G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi