illegal bir durum yok. bir sonuc cikacagini sanmiyorum, zaten dogus bunu avukatlarina ve mali musavirlerine danismadan asla yapmaz.
buradaki durum guven ile alakali, halka acik sirketin bilancosunda Boyle Kara delikler olusturursaniz hisse taban yer. Ben de azaltacagim sanirim.
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýllegal bir durum vardýr. Halka açýk kýsmý bu kadar az olan bir þirket piyasa fiyatýndan fiyatlanamaz.
Defter deðerinin iki katýdýr.
Holding kendine finansman saðlamýþtýr.
Bu kesinlikle iptal olur SPK tarafýndan. Ben þikayetimi yaptým. Herkes yapsýn lütfen.
Ferit çok uyanýk týr. Bilirim.
Madem öyle para lazým . Karýn tamamýný temettü olarak dagitabilirdi burada hedef ky ye para vermemektir.
Sesinizi çýkartýp hakkýnýzý arayýn lütfen
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hocam öyle düþünmeyin. Tam tarihini hatýrlamýyorum ama sanýrým 8-9 sene evvel, iþgyo ayný grup þirketlerinden karsýz tskgyo þirketini alacaðýný kapta duyurdu. Yatýrýmcý kýyameti kopardý ki bende de iþgyo vardý, takip ediyordum. Yaklaþýk 9-10 ay içinde bu kararý geri almak zorunda kaldýlar. Halen 2 þirket de ayrý ayrý iþlem görüyor borsada. Yani demem o ki iþ grubunun da avukatlarý danýþmanlarý vardýr ama böyle bir saçmalýða yeltenmiþlerdi. Ky þiddetle itiraz ederse bunlar da geri adým atabilir...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu durumu ben de hatýrlýyorum.Bayaðý bir fýrtýna kopmuþtu.Gelin görün ki yas ilan edildiðinde iþlem görmeye devam eden bir piyasada, þirketlerin bu tür oldu bitti iþlerinin irdeleneceði bir yaklaþým olacaðý düþüncesi pekçoðumuz için akla yatkýn gelmiyor.Gönül ister ki þu an sosyal medyada dile getirilen bu haksýzlýk ses getirir ve yatýrýmcýlar bu adaletsiz yaklaþýmdan zaferle ayrýlýrlar.Yoksa bundan sonra da birbirimizi ''biz bize yeteriz'' yaklaþýmýyla teselli etmeye devam edeceðiz.Siz yabancý bir fon olsanýz bu geliþmeye ne tepki verirdiniz? Bir daha hangi güven duygusu ile gelip yatýrým yapacaksýnýz.
yarin islemi gerceklestirecekler hocam, yangindan mal kacirir gibi.
neyse bakalim hep iskontolu fiyatlaniyordu zaten, piyasa bu risklerin farkindaydi cunku dogus grubu cok borclu.
bu satin alimin bedelini dogus oto 1 yillik kariyla rahat oder. is modeli cok guclu, katma deger olmadan kapis kapis ithal arac satiyor. oyle ya da boyle Kabul edin ya da etmeyin ferit sahengin borcu bizim borcumuz.
sizin belki bir araba parasi kadar yatiriminiz varken sahengin butun hayati bu sirketler, o yuzden birakin o dusunsun. nasil daha cok arac satar nasil daha cok gelir yaratir o uykusuz kalsin siz rahat olun.
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri