Bunlar temettüyü Kasým ayýnda verirse ne olur peki ?
Dggyo almalarýna birþey demedim lakin temettü iþini uzatmalarý doðru deðil.
Sözünün eri insan bir baþka, mesela rahmetli Vehbi KOÇ adam gibi adamdý.Cocuklarida ayný onun yolunda ilerliyor.
Koç holding toaso ve Froto ile yarýþýyoruz ama nasýl mý?
Temettü oraný , PD/DD ve F/K ya göre Koç Grubu otomotivlerden 3 kat daha iyiyiz ama gel gör ki hisse fiyatý ve güven bakýmýndan zayýfýz.
Sonuç : Bekleyeceðim.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Þimdi kontrol ettim. Froto fk si 14, Toaso fk si 11 civarýnda. Doas fk si 3.35
Bu þirketlerden en yüksek temettü verimi yine Doas ta!
Ereðlili Hocam niyet akil olmayýnca bu verilerin hiçbir önemi yok.Yýllýk bilanço önceside durum aynýydý.Þyhle kar gelecek þu kadar temettü olacxk derken neler olduðunu gördük.O kadar þüpheciyim ki ilk çeyrek satýþlar çok iyi olsada yine de bir bahaneyle çok iyi bilanço sevinci yaþatacaklarýna þüpheyle bakýyorum.Bazen diyorum artýk inanmýyorsan ne bekliyorsun ama zararýna satmakta emekleri çöpe atmak demek.
Doas
PD / DD : 2.39
F/K : 3.56
Piyasada dolaþan Lot sayýsý : 75.883.788
Toaso
PD / DD : 8.34
F/K : 11.02
Piyasada dolaþan Lot sayýsý : 120.541.770
Froto
PD / DD : 9.68
F/K : 11.12
Piyasada dolaþan Lot sayýsý : 62.345.000
Þimdi bunlarla karsilastirmýyalim artýk diyorum doasý.
Günlerdir bofa satýyor. 170 lerdende alan bofa satýyor.
Bunun üzerine birde doas yönetim kurulu 31 Aralýk'ta temettü verirse tadýndan yenmez.
Borsada bu sene otomotiv firmalarýnýn yýlý olacak ama bizimkisinin gözü toprakta.
Genel kurulda bilerek yapmadý sanki.
Koç holding temettü veriyorsa verdi yada vermedi , bedelsiz veriyorsa verdi ya da vermedi her neyse.
Bunun ki yýlan hikayesi.ne olduðu belli deðil.
En kötü plan bile , plansizliktan iyidir.hikaye olmadý mý hisse gitmez.yabancida kaçar gider.
Haber mi sýzdý bofa günlerdir kaçýyor.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Yer Ýmleri