Bofa takasbank anlaþmasý olmayan birinin adýna alan ya da satan, gün içinde kendi adýna alsat yapan bir kurum. Kaçan bofa deðil yani. Ytd
Bofa takasbank anlaþmasý olmayan birinin adýna alan ya da satan, gün içinde kendi adýna alsat yapan bir kurum. Kaçan bofa deðil yani. Ytd
Þirket genel kurul toplantýsýnda görüþülecek konularý görüþmüþ. Temettü daðýtým tarihi hususunda yönetim kuruluna yetki verildi, sermaye tavaný 1 milyara çýkartýlmasý kabul edildi ve sermaye artýþýnýn önü açýldý, baðýþ miktarý 500 milyonla sýnýrlandýrýlmasý kararý kabul edildi. Yani belirsizlik yok. Bu fk ve temettü veriminde baþka bir þirket bulamam. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Biriktirmeye devam etmeyi planlýyorum
Tam Genel Kurul öncesi ufak ufak yukarý ivmelendi, bu seferde endeks %3.7 düþtü. Yazýk oldu
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Bu nasýl matematik? Dggyo nun piyasa deðeri 18 milyar oldu buhün.Doaþýn 27.5 milyar ve ddgyo nun %93 hissedarý.Tüm bu matematikte Doaþ yürümüyor.Dggyo nun deðerlemesi Doaþ bilançosuna katýlmayacak mý? Burdan da mý gol atacaklar.
Borsada 500 þirket varsa, 400 tanesi birilerinin elinde yýllarca oyuncak olmuþ durumda. Muhtemelen satýn alma olayýný bizden önce duyup, kýsmen toplamaya baþlamýþtýr.
Muhasebesel olarak DGYO nun borsada iþlem gören deðerinin artmasý bize kâr yazar mý, onu tam bilmiyorum açýkcasý. Böyle spek iþlerle uðraþacaklarýna, Gebze deki oteli bilinen bir iþletmeye kiraya verseler daha mantýklý
Yer Ýmleri