Þöyle deðil mi?
1-Baðýþ yýllýk gelirden yapýlýr
2- senesonu ödenecek gelir vergisi matrahýndan düser.
Buna göre 2022 gelirinden baðýþ yapýldý ve 2023 gelir vergisi matrahýndan düþülecek .( Baðýþ ne zaman yapýldýysa o senenin matrahýndan düser)
Bu sene vergi az ödenecek .bu 2023 yýlý bilancoya iyi bir hareket.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Sinerji yaratan yeni yatirimimizla geleceðe saðlam bir kazýk çakan Holding yönetimine selam ve sevgiler.
Bilancoyu heyecanla bekliyor, çakýlan saðlam kazýðýn etkilerini görmeyi diliyorum
SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Endekss biraz güçlenip yukarý tepki verdiðinde ve Doaþ buna uyduðunda hisseyi iþlemlerle alaþaðý etmek için öyle bir çaba var ki bunu düþman yapmaz..Milli ve yerli borsamýzda bu fitnecilere neden izin verilir anlamam.
bugün bilanço günü uyumayýn millet..Onca zamandýr bir umut ýþýðý bugünü görüyorduk o da hikaye olmaz inþallah..tüm aracý kurumlar yüksek beklentilere sahip ama ortalamanýn altý gönderip bir de hisseyi düþürürlerse edeceðim iltifatýn haddi hesabý olmaz.![]()
Yer Ýmleri