Bize býrakýn para kazanmayý, kaybettiðiniz kadarýna þükredin mesajý vermeye çalýþýyorlar ama birtürlü anlamýyoruz.Taþ yiyin diyorlar kýsacasý.
Bize býrakýn para kazanmayý, kaybettiðiniz kadarýna þükredin mesajý vermeye çalýþýyorlar ama birtürlü anlamýyoruz.Taþ yiyin diyorlar kýsacasý.
zarar diz boyu![]()
Görüþlerim yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkesin aklý kendine
biraz yukarý çekte, zararý azaltarak çýkalým spek amca
çoluðun çocuðun rýzkýný yeme bu kadar, hayrýný göremezsin, benden demesi...
Ulan kel þöyle 30-40 lira temettü ver de fazla gelen parayla alým yapalým.
Ah bi boynumu çevirebilsem demiþ þair [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Bursa osmangazi'de bulunan 33.166,75 m2 arsasýný satýþa çýkaracaðýný ve Arca Grup Otomotiv Ýnþaat Sanayi ve Ticaret AÞ ile görüþmelere baþlandýðýný kap'ta duyurdu...
Þirketin nakit ihtiyacý yok diye biliyorum... Bilmediðimiz bazý yatýrýmlar peþinde olabilir mi ...
Bu arsa satýþýndan elde edeceði nakitin bir kýsmýný hisse geri alýmýnda da kullanabilir mi acaba diye düþünüyorum...
Zira hisse çok ucuz kaldý...
Yer Ýmleri