Sadece Aðustos enfasyonunu hemde TÜÝK %10 açýkladý.Benzine devamlý zam gelirse ki geliyor 40dayandi ne enflasyon durur nede fiyatlar.Bu bizim bildiklerimizden çok fazlasýný aracý kurum analistleri biliyor çünkü daha detaylý araþtýrma yapýp veri topluyorlar.Son 3/5 gunluk þirket ile ilgili ( DOAS) raporlamalarda Deniz yatýrým Doas için 420 TL fiyat bicerken,Yatýrým Finansman al önerisinde bulunuyor.Bu iki þirkette güvenilir kurumlar..Burdan alsak bý türlü elimizdekini versek bý turlu.Bu borsa gerçekten sinir bozucu bi hal aldý.Oysa firma satýþlarýnda bir sýkýntý olmadýðýný cironun özellikle bu son 4 ayda çok daha fazla artacaðýný düþünüyorum.Ekonomik kriz var, dargelirliler zorda tamam da firma bazýnda bu araçlardan alacak bicok gelir durumu iyi insanlar var..Bunu yollarda gozlemleyebilirsiniz.Ben hergun sokaktayim 1tane bile seyir halinde TOGG görmedim,ama geçen her 4 arabadan biri mutlaka doðuþ gurubu aracý.Bunun yanýnda hisse satýþ fark geliri, TÜVTÜRK gelirleri,Yeni araç servis gelirleri,eldeki nakit geliri,Özkaynak birikimi ,yeni yýlda elk.arac satýþlarý buna baðlý þarj istasyon yatýrýmý,bide DGGYO deðerleme farký! Varmý unuttuðum biþey.sonuc elinde olan için sýkýntý,kaðýt arayan için Belkide fýrsat..CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri