Originally Posted by burak13 Ereglide tavandan güzel mal satıyorlar. aksine iyi mal alıyorlar.
Originally Posted by enigma72 aksine iyi mal alıyorlar. Tabi diğer taraftan alıyorlar. Peki sn Enigma endeksin durumu nasıl?
Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.
Originally Posted by burak13 Tabi diğer taraftan alıyorlar. Peki sn Enigma endeksin durumu nasıl? siyah bölge ciddi direnç yerleriydi. siyah bölge üstünde kalındıkça mavi bölgeye doğru hareketin devamı mümkün. özellikle 191,7dolar =3492-3500 aralığı ciddi direnç yeri gibi duruyor.
ereğli için deniz yatırım hariç alıcıların ortalaması çok yüksek.
Originally Posted by burak13 Ereglide tavandan güzel mal satıyorlar. Hem de nasıl. Bu akşamdan yarına aktif satış emri vereyim, çok korktum.
Originally Posted by mzffr Hem de nasıl. Bu akşamdan yarına aktif satış emri vereyim, çok korktum. Verecek misiniz?
Originally Posted by fedoramca Verecek misiniz? Yok Üstad. Espri yaptım. Ereğli 60 lira olsa kimse pahalı diyemez. Endeksin de sırasıyla USD bazlı çanak tamamlama hedefleri var. Bu tür ralliler on yılda bir yakalanır. Çekinenler pozisyonlarını kapatabilir. Ama bence yolumuz daha uzun.
Forum Rules
Yer İmleri