ALLAH'ım Ereğli'ye İsdemir'e de Türk Hava Yolları kaderini nasip etsin![]()
ALLAH'ım Ereğli'ye İsdemir'e de Türk Hava Yolları kaderini nasip etsin![]()
Pandemi başında 13 tl olan thy 100 lerde şimdi bu fiyattan alan ederini alır ama 13 ten alanlar para makinesi alır. Şuan isdemirim de tam bu süreçten geçiyor. Kazandığımı atıyorum, atıyorum ki kapasite artışı, yeni liman, yeni bağlantılar gelince şuan ki fiyata yakın kar payı alayım diye. İyi olacak inşallah. Ytd.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Çok teşekkür ederim. İnşallah 3 haneleri beraber göreceğiz. İsdemir bana 10 km uzaklıkta. İnanın arsa yeniden değerleme yapsa özsermayesinden fazla ederi var. Şimdi yeni yapılacak liman ve biten fırınla nitelikli ve kaliteli ürün satacağız İnşallah.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Günaydınlar
Hrc son dönemde yine düşmüş, dün abd de de düşmüş,bakalım bugün ne olacak. Yatırım tavsiyesi değil ama şu pozisyonda bugün eksi kapamalı, bakalım yapacak mı nereyi takip ediyor… Ytd
Tüm fiyatlar 400-600 $ bandına hızla döndü, marjlar 100-150 bandına indi, bu saatten sonra 400 e doğru inmemesini dilemekten başka yapabilecek bir şey yok. Dün reel piyasada yassı çelik kullanıcısı bir ahbabım ile sohbet etme imkanım oldu, işler son derece kötü, son ürün talebinde müşteri bazlı düşüşün yanında piyasada şirketlerin işletme sermayelerinin eridiğini bankalardan kredi çekiminin de imkansız hale geldiğini söyleyerek manzaranın ağır karanlık olduğunu anlattı. Bundan sonra aylık yanına uğrayarak sektörde nabız tutacağım.
Amerikan hrc fiyatı seyri, manzara Amerika böyle ise varın bizde ki hali siz düşünün işte
![]()
Az insan çok huzur
Günaydın Sayın Ric, bizle de paylaşırsanız nabız yoklamanızı ara ara seviniriz.
Evet, fiyattan sonra grafiği ben de inceledim, korkunç gözüküyor açıkçası ve sanki hiç dönmeyecek gibi... Geçmiş yılların grafiğine de bakarsak...
Ama dönmeme ihtimali de biraz hayatın olağan akışına aykırı gibi geliyor...
Yine de sektör için hükümetin bir önlem almayışına da pek anlam veremiyorum. Acaba ruslara taviz paketi içinde olan bir şey mi bu bilmiyorum...
İşin kötü tarafı, fiyatların global olması sebebi ile enflasyon fiyatlaması da yapamıyoruz... Zaten sorun bu da...
Yer İmleri