Sn. ric hrc fiyatlarý mayýs-2022 den günümüze %51 düþmüþ , ayný dönemde ereðli %27 düþmüþ usd bazlý , bire bir fiyatlama olmamýþ . Acaba ereðli daha da aþaðýlara mý gidecek yoksa ey hrc ne halin varsa gör ben artýk düþemem mi diyecek.
Sn. ric hrc fiyatlarý mayýs-2022 den günümüze %51 düþmüþ , ayný dönemde ereðli %27 düþmüþ usd bazlý , bire bir fiyatlama olmamýþ . Acaba ereðli daha da aþaðýlara mý gidecek yoksa ey hrc ne halin varsa gör ben artýk düþemem mi diyecek.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Þahsi düþüncem arada ki farkýn enflasyon kaynaklý oluþtuðu, yani enflasyon olmasa idi Ereðli ve Ýsdemir çoktan þu an ki fiyatlarýnýn %24 altýnda iþlem görürdü. Ýlaveten enflasyonun halen tüm canlýlýðýyla ortada olduðunu unutmayalým. Özetle piyasa geneline dair olasý gevþemelerde belki kýsa soluklu geri çekilmeler yaþayabilirler ancak kalýcý düþüþler beklemiyorum ben.
Elbette fýrýnlardan kapanan olur ve satýþlar düþer þirket karlýlýðý yerlere serilirse durum deðiþebilir.
Her halükarda takip etmemiz gerekiyor, temettü yatýrýmcýsý olsak da olmasak tda bu böyle. Zaten enflasyon belimizi büküyor birde temettü verimi düþer ya da kuþa dönerse durum mevcuttan daha da çirkinleþebilir.
Az insan çok huzur
Ereðli þu kadar artacak diyenlerle iddaya giriyorum! Olmazsa onlar bana ödeyecek olursa ben onlara! Olursa zaten hisseler var kazanacaðým, olmazsa da onlardan parayý alýp yine kazanacaðým!
E bizim de bir þekilde yolumuzu bulmamýz lazým deðil mi? Short açtým say 😂 elimiz armut toplamýyor…
2023 için yeniden deðerleme %122,9 olarak belirlendi
Ben de sasa’ dan ufak ufak fonlara geçiþ yapýyorum. Ereðli bildiðimiz gibi. Dün az yükseldi. Bugün verdi. Mart’ a kadar böyle gider.
Yatýrýmcýlara sabýrlar dilerim.
Yer Ýmleri