ISDMR - Ýskenderun Demir Çelik
Yeni baþlýk hayýrlý olsun.
Eski baþlýðýmýz burada
ISDMR - Ýskenderun Demir Çelik
Yeni baþlýk hayýrlý olsun.
Eski baþlýðýmýz burada
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Hayirli olsun siftah mesaji benden
Yeni baslik Hayirli olsun.herkese bereketli kazanclar.
Hayýrlý olsun
Yani baþlýk hayýrlý olsun ☺ Doðalgaza ve elektriðe gelen zamlardan sonra elektrikle üretenler ne yapacak merak içindeyim
isdemir olan ilgiyle burda yeni bir baþlýk actirir duruma getirdik benim hedefimiz 7.5 milyon ton üretimi görmek
Günaydýnlar
Sabah akþam lot hesabý yapýyorum.
Beþ yýlda 60 bin lot civarý hedefim vardý. Bu saçma fiyat süreci ne kadar uzarsa o kadar yaklaþýyorum.
Hatta 5 yýlda deðil ÝNANILMAZ ama 1,5 yýlda!
Yani bu lotlara 2024 yýlý Mart ayýnda sahip olabilirim…
O yüzden hayýrlýsý ne ise o olsun diyorum.
Bence bu süreç kendi içinde inanýlmaz fýrsatlar sunuyor, o yüzden çok da böyle devam etmeyebilir…
Þu dönem büyük ve kendinizi yok edecek kredisel riskler almadan, endekse ona buna bakmadan, toplayabildiðiniz kadar çok toplama zamaný, büyük resime odaklanmalý…
Sorasý da biraz þans, en kötü paranýzý geri alýrsýnýz…Beklentilerin olmamýþ olmasý sizi yok etmez. Þu an Ereðli hisselerini satýp çýktýðýnýzda olduðu gibi, onlarýn þu anda bile bir deðeri mevcut!
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri