Hocam minimum 10++++ milyon dolarlýk tapusu veya 3 kobisi þirketi olan arsa tarla daire zengini insanlardan bahsediyorum. Ciddi zengin tamýmýna giren insanlardan.
Bu tarz insanlarýn Onlarcasý istanbul beylikdüzüne gelir gezer lüks sitelerden daire bakar bazýlarý arap ve rustur hatta iranlýdýr da... kendine mülkler villalar daireler alacaktýr 5 adet 10 adet istanbulda beylikdüzü en uygun semtlerin baþýnda geliyordu ama hala uygundur levente kadýköye gitmeyen yabancýlar buraya geliyor... müþterilerin sonu yok gibidir aþýrý zenginleri de var.
Bu gibi insanlarýn aklýna yatsa tek seferde 500.000 lot isdemir alýr 10 kiþi alsa ..belki de spek efendi altýna bez baðlatmak için terzisinden randevu alýrdý.
Spekin iþine gelmez diye de düþünürüm 10 milyon lot alýp bekleyen uzun vadeci müþteriler...bu iþi 2 seneye viral olacak isdemir ve eregli moda olacak ülkede baþtan Bunu bilelim de... keyfini sürelim ama tabi ki 3 sene ucuz kalsýn , saðlam lot biriktirmek istiyorum demekte de haklýsýnýz kardeþ .. hak veriyorum size..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri