Bu arada güncelde elektikle ülkemizde üretim maliyeti yassý metalde 670 dolar, ancak bana göre bu rakam eksik, yine de bilim bu rakamý söylüyorsa bende yüksek diye iddia etmem. Yassý 700 üstüne oturdu, sallanýyor ama oturacak.
Bu arada güncelde elektikle ülkemizde üretim maliyeti yassý metalde 670 dolar, ancak bana göre bu rakam eksik, yine de bilim bu rakamý söylüyorsa bende yüksek diye iddia etmem. Yassý 700 üstüne oturdu, sallanýyor ama oturacak.
Avrupa da elektrik neden sorun oldu, yada doðalgaz, çünkü ucuz veya yakýn Rusya kaynaðý vardý, her þey bu kaynakla dizayn edildi. Þimdi bitti, ya uzlaþma olacak, yada bedel ödenecek. Dünya hangisine yakýn ileride yaþayarak göreceðiz.
30 Eylül' de AB' de toplantý var.
Üretici ve hane halkýna enerji desteði, doðalgaz tavan fiyat, çok kâr eden enerji þirketlerine ekstra vergi...vs konularý karara baðlanacak.
Thebig, bugun %3 kapatabiliriz, biraz seni yoracaðýz ama, deniz abi de bi 100 bin lot daha alýrsa tahtacý tuþ olur![]()
son 5 yýldaki eylülden temettüye kadar EREGLI grafikleri... 1 yýl hariç her sene üstüne koymuþ. Grafik ve teknikten hiç anlamam. Sadece acemice kendi tespitlerimdir YTD. Toplamaya devam. Saygýlar...
2017_2018.jpg
2018_2019.jpg
2019_2020.jpg
<<<::: AIM SMALL MISS SMALL ---- Sabýrla EREGLI/ISDMR toplamaya devam :::>>>
son 5 yýldaki eylülden temettüye kadar EREGLI grafikleri... 1 yýl hariç her sene üstüne koymuþ. Grafik ve teknikten hiç anlamam. Sadece kendi tespitlerimdir YTD. Toplamaya devam. Saygýlar...
2020_2021.jpg
2021_2022.jpg
<<<::: AIM SMALL MISS SMALL ---- Sabýrla EREGLI/ISDMR toplamaya devam :::>>>
Yer Ýmleri