Originally Posted by
fedoramca
Stress insanýn en kötü düþmaný. 100 lira olsa Ereðli, satar çýkarsýn, sermayeyi 3'e, 4'e katlamýþssýndýr. Þimdi baþka maceralar ararsýn, o parayý öyle baþka maceralara sokup çýkartmak da yürek ister, adamý kalpten götürür, þanslýysan 2 kat daha kazandýrýrsýn, sonra 5 kat yapmak için uðraþýrken, sonra bir bakarsýn baþa dönmüþsün...
Ben huzuru Temettü de buldum

Yoksa bu çile bitmez...
Fedor bey umarým anlattýðýnýz gibi temettücü olabilirsiniz. Yazýlarýnýz heyecanlý ve panik ruh hali izlenimi yaratýyor
Þuan zarardasýnýz ve kara geçmeyi sabýrsýzlýkla bekliyorsunuz. Ereðli 40 ý görse satacaksýnýz intibasý oluþtu bende. Kýsa vadede olumsuzluklara hiç takýlmayýn, çok darlanýrsanýz eðer terapi olarak Kýzýldað,vhisak,tory vb üstadlarýn yazýlarýný okuyun yeter. Zararda durmak zordur ama asýl karda oturmak daha zordur bence. Kendimden örnek vereyim; 2018 dan beri þuan 11,60 maliyetli olan THYAO hissesini taþýyorum. Pandemide 7.50 yi gördü sanýrým. O kadar zarar, sektör olumsuzluklarýna raðmen satmadým bilakis toplamaya devam ettim. Þuanki fiyatýný biliyorsunuz, kendimce 100 tl ye gelmeden de satmam. Zamaný geldiðinde hepsi EREGLI/ISDMR e dönecek
. EREGLI/ISDMR deki bu durgunluðu, düþüþleri fýrsat olarak görün ve toplamaya devam edin. Umarým hayaliniz gerçek olur. YTD. Saygýlar...
<<<::: AIM SMALL MISS SMALL ---- Sabýrla EREGLI/ISDMR toplamaya devam :::>>>
Yer Ýmleri