Borsayý anlamak için VÝOP’a bak! | Dr. Artunç Kocabalkan - Iþýk Ökte
https://www.youtube.com/watch?v=zBQHlb32uzg
Borsayý anlamak için VÝOP’a bak! | Dr. Artunç Kocabalkan - Iþýk Ökte
https://www.youtube.com/watch?v=zBQHlb32uzg
dünden beri sanayi hisseleri yaptýklarý düþüþlerin büyük kýsmýný telafi etti.
telafi etmede cimrilik yapan 3 hisse var.demir-çelikler.
Karanlýða giriyoruz ok... BEn elimi artýrdým, 5 yýlda hisse hedefimi 100 bin lot olarak yukarý revize ettim..
Hisse karanlýkta toplanýr, geçen iki senede karanlýkta hava yollarý toplayanlar þu anda prolarýný tüttürüyor, ( bi de bizim thebigshort tütürüyor da o ortada yok bu ara) 100'de mi 150'demi satsam hesabý yapýyorlar![]()
100 bin lot bana bugünün 3 lirasý hatta 2 lirasý dahi temettü verse yeter... Elbette 10 tl temettüler de vereceði zamanlara denk gelirim...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
her þeyde en sonuz, banakalar çýktý bizi sattýlar, en son dayanamayýp aldýlar, þimdide öyle olur sanayi ve yanlar gider biz gideriz. ama düzeltmeler bizim üstümüzden yapýlýr.garip ama bu yüzden 3-4 aydýr emanet ürünleri satmadým, bizi serbestlik deðil baský dinç tutuyor.
S.a ortaklarým bol kazançlar dilerim
Uyuya kalmýþým bugün malum saat farký olunca
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Þunu kabul edelim, þu an iþler kötü... kötü olmayýnca nadir hisselerin dýþýnda piyasa fiyatlýyor ve götürüyor götüreceði yere hisseyi...
Ereðli dýþýnda alýp sattýðým her hisse %100 e yakýn arttý. Ben Ereðli'de sürünüyorum fiyatsal anlamda...
Ama bu durum kendi içinde ekstra bir fýrsat sunuyor, o da hisseyi çok uygun fiyatlardan çok uzun süre toplama fýrsatý... Gözüm kara alýyorum, çünkü bu zaten oldukça ucuz ve fazlasý ile cezalandýrýlmýþ bir fiyat... Benzer bir örnek yok þu an borsada.
MEsele þu, bu günler geçecek mi? Bence elbette geçecek, geçmezse zaten ayvayý yedik![]()
Geçince bu günlerdeki hamlelerimin hepsi bana artý 2, artý 3 yazacak...
EYT zamaný 35 TL 'den Ereðli almak istiyorum mesela3 ay önce de yazmýþtým, yine yazýyorum... 5-8 tl temettü verecek hisse, 35 TL'de kalacak mý o da ayrý mesele tabii ki...
Tüm bunlarý yaþayýp göreceðiz ama likit tüm varlýðýný Ereðli'ye yüklemiþ ve %130 olarak devam eden biri olarak...
Daha yeni baþlýyorum, bu dönem kazanamadýðým paralarýn hepsinin acýsýný çýkartacaðýmGerekirse limon satarým o hisseleri toplarým
Beni tahrik ediyorsun tahtacýý...
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
patron dolarý 15 yapacakmýþ, kur korumalýdan gelen dolar geliri farkýný EYT verecek, EYT secimde patrona oy verecek, patron dolardan verdiði tavizi sonra geri alacak. sistem böyle.
Ya nasip dedik baþladým güne
Nasip neyse artýk þimdiden allah bereket versin
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Yer Ýmleri