Pandeminin ekonomik etkileri halen tam atlatýlabilmiþ deðil. Tüm dünyada pandemi yardýmlarý adý altýnda basýlan para dünyada enflasyon yarattý. Resesyon söylentileri vs. tedarik zincirinde problemler devam ediyor. Dünyada talep halen istenilen seviyelerde deðil. Dolayýsý ile bir çok sektörde miktarsal olarak küçülme veya yerinde sayma durumu var.
Ýþler normale döndüðünde Ereðli ve Ýsdemir de pazardaki payýna göre kendine düþeni alacaktýr diye düþünüyorum.
Çelik hayatýmýzda hep var olacak.
BOF tesisler de hep var olacak kafanýzý çok yormayýn yeþil enerji karbon vs. gibi konulara

Ereðli ve Ýsdemir Türkiye'nin stratejik öneme sahip önemli sanayi þirketlerindendir. Yatýrým yapmasý zorunlu þartlar oluþtuðunda bunun en iyisini yapmaya muktedirdir.
Allah nasip ederse bu yýldan itibaren Ereðli temettülerini artýk 5'e böleceðim,
Kendi BES hesabýma tavandan ödeme
Hanýmýn BES hesabýma tavandan ödeme
Bir tane ayrý fon portföyü yaptým oraya yine BES kadar ödeme
Hanýma 2 adet 20'þer gram bilezik.
Kalanlarda tekrar Ereðli olacak.
Þirketle ilgili çok kötü bir durum olmazsa 10-15-20 yýl bu döngüde devam etmeyi planlýyorum ömrümüz olursa inþallah. Ondan sonra tam emeklilik dönemi.
Daha önce yazmýþtým ömrümü tamamladýðýmda 1/10.000 pay sahipliði miras býrakmak istiyorum çocuklarýma. Ýnþallah nasip olur arkamýzdan dua ederler.
Yer Ýmleri