Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
neden þaþýrýyorsunuz halk ve vakýf %90 toplu tahta devlette sizce bu tahtalara bu kadar çakallar rahat rahat girip 10 tavandan fazla yaptýra bilir mi.Aklýnýzla dalga geçmelerine izin vermeyin , buradaki olay kulaktan kulaðý formasyonunun çalýþýp sistemin üzerine çýkmasý.
geçen Tweter da gördüm bu yükseliþ de millet cimer re yazmýþ sýkýntýlarý sonuç olarak Görmedim, Duymadým, Bilmiyorum la bitti operasyon....
KAP: EGSER [ ] EGE SERAMÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1065363
Yönetim Kurulumuzun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü (bugün) gerçekleþtirmiþ olduðu toplantýda;
Dünyada ve Ülkemizde,
2020 yýlý baþýndan itibaren olumsuz etkileri halen devam eden Covid 19
pandemisi ile 2022 yýlýnda patlak veren Rusya Ukrayna savaþýnýn olumsuz
sosyo-ekonomik etkileri ile beraber, tedarik zincirindeki bozulmalar
paralelinde hammadde ve emtia fiyatlarýnýn yükselmesi, enerji fiyatlarýnýn
kontrol edilemez yönde artmaya devam etmesi ve yüksek enflasyon nedeniyle, Þirketimiz
ticari faaliyetleri olumsuz yönde etkilenmiþtir. Genel ekonomik zorlayýcý
etkilerin bertarafý maksadýyla, Þirketimiz genelinde tasarruf tedbirleri alýnmýþtýr.
Tasarruf tedbirlerinin alýnmasý ve uygulanmasýna karþýn, seramik sektöründeki gerek
dýþ pazar, gerekse iç pazardaki daralmanýn giderek artmasý, sipariþlerin
azalmasý sebebiyle, tasarruf tedbirlerinin gözden geçirilmesine ve ilave
tedbirler alýnmasýna ihtiyaç duyulmuþtur.
Bu kapsamda;
1. Yukarýda belirtilen gerekçeler ve sipariþlerin azalmasý
sebebiyle, verimsiz ve üretim sipariþi olmayan üretim hatlarýnýn geçici olarak
üretime kapatýlmasýna, burada çalýþan personelin fabrikada belirlenecek diðer üretim
faaliyetlerini yapmak üzere görevlendirilmesinin deðerlendirilmesine,
durdurulan faaliyetin bitim tarihinin Fabrika Müdürünün yazýlý teklifi ve Genel
Müdür'ün onayý ile belirlenmesine,
2. Þirketin ticari faaliyetlerinin verimli olabilmesi
için ilave tedbirlerin alýnmasýna, personel ile bilgi alýþveriþinde bulunulmasýna,
gerek ticari konularda gerekse personel konusunda tasarruf tedbirlerini yeniden
gözden geçirilerek uygulanmasýna, gerekli görüldüðü taktirde alýnacak tasarruf
tedbirleri hususunda kurum, kuruluþlarla bilgi alýþ veriþinde bulunularak
bilgilendirmelerin yapýlmasýna, personellere gerekli görülen bilgilendirmenin
duyurulmasýna ve tebliðine,
Oy birliði ile karar verilmiþtir.
Kamuoyunun bilgilerine saygýlarýmýzla sunarýz.
KAP: ULKER [ ] ÜLKER BÝSKÜVÝ SANAYÝ A.Þ. Kredi Derecelendirmesi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1065347
Kredi derecelendirme kuruluþu JCR Eurasia Rating, Ülker Bisküvi'nin uzun vadeli ulusal kurum kredi derecelendirme notunu "AA-(tr)" olarak revize etmiþ, kýsa vadeli ulusal kurum kredi derecelendirme notunu "J+1 (tr)", görünümlerini ise "stabil" olarak belirlemiþtir. JCR Eurasia Rating þirketimizin uzun vadeli, yabancý ve yerel para cinsinden uluslararasý notunu "BB" görünümlerini ise "negatif" olarak belirlemiþtir."
Cumhurbaþkaný Erdoðan: "(Çiftçilerin elektrik faturalarý) Ziraat Bankasý, açacaðý faizsiz kredinin tahsilini hasat dönemi sonunda yapacak, maliyetinin bedelini hazineden alacak."
Kaynak : Anadolu Ajansý
Cumhurbaþkaný Erdoðan: "Çiftçilerimiz, geçmiþ dönem elektrik borçlarýný, 5 yýla varan vade ve faizsiz geri ödeme imkanýyla kapatabilecek."
Cumhurbaþkaný Erdoðan: "Türkiye Aile Destek Programýmýzýn kapsamýný geniþletiyoruz, bütçesini de 25 milyar lira ilaveyle 40 milyar liraya yükseltiyoruz."
Cumhurbaþkaný Erdoðan: "Bu dönemde 3 milyar liralýk doðal gaz desteði vererek vatandaþlarýmýzý karda kýþta sýcak bir yuvanýn huzuruna kavuþturmakta kararlýyýz."
SEÇ....
Ytd
Yer Ýmleri