İste yeter ki ! Sana hayır diyemem abi.Hayatı yaşamak lazım.Bana yakın .Bugün iste bugün gelirim .Zaten borsada yapacak birşeyde kalmadı .Döve döve adamın cebine para koyuyorlar.
not:Benim Adanadaki dealerım Erdemli liydi.Orada da yayla festivali oluyormuş kımız orda da bedavaymış.Yalnız yol çok kötü dedi Erdemli den 4 saat sürüyor dedi.Lem ben pegeout206 yla Uzungölden sultan Murat yaylasına soğanlı dağlarının zirvelerinden Bayburt un Aydın tepesine inmiş adamım dedim.(Araba o gün yarı değeriine indi resmiyetde ama benim gözümde daha bir büyüdü o gün beni bırakmadı ya bende onu bırakmıyorum )
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yüksek derecede aşınmaya uğramış olan volkanın son olarak, Roma dönemi madeni paralarındaki betimlemelere dayanarak, MÖ 253 yılında püskürdüğü söylenebilir.[2] Erciyes, 3.917 metreye ulaşan zirvesi ile İç Anadolu'nun en yüksek dağıdır. 3300 kilometrekarelik alanı kaplar
He abi püskürürse lav da kebap yaparızO rakım beni çarpar en azından bugünlük.Nefes kalmadı bende nefes.Senin gibi boğazı tek kalemde geçemem ben abi.
Dün "Summit Fever"adında dağcılık ile ilgili bir film izledim.Hazırım yane Erciyese aslında.Ama zamanlama işde önemli.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri