-

Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
7,84 gap an itibariyla kapandı.
Belli ki;Kimde ne kadar delik varsa,hepsini kapatmaya karar vermişler..!!
-

Originally Posted by
Aswar
Bu hissede GAP MAP yok sadece ÇETE var . ( göçmen'in kulakları çınlasın

)
Patladi mi ne oldu Aswar?
Ne gapi yahu, ona bakarsan 6.40'da da var. Devlet yatirimcinin ustune oynuyor, her turlu sahtekarlik var heriflerde. Bakan soyledikten sonra gelen kimse bir daha dolarlarina gecemez artik patlayan mallardan.
-

Originally Posted by
666
Patladi mi ne oldu Aswar?
Ne gapi yahu, ona bakarsan 6.40'da da var. Devlet yatirimcinin ustune oynuyor, her turlu sahtekarlik var heriflerde. Bakan soyledikten sonra gelen kimse bir daha dolarlarina gecemez artik patlayan mallardan.
3 ün 1 ini sondan bir önceki tavanda vermiştim. Birini de sabah verdim . 3 ün 1 i kaldı elimde seçimlik ..
-
Muahahahaha. Iyi 3'in 1'i ile devam et karin bol olsun.
Bu ne bicim bir grafiktir yav bir 30 hissesinde. Insanlar utanir biraz be.
-
Bu yaptiklari dolandiriciliklarin hicbiri yanlarina kalmayacak. ABD tahsis edecek onu kriminal davada.
Sonra da 2024'te ABD'li fonlar class-actionla.
Bu banka Turkiye tarihinde yatirimciyi dolandirip da tazminat odemis sirket olacak.
Gerci o zaman suc yapana da kalmyor ki, devlete kalmis oluyor. Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim.
-

Originally Posted by
666
Wally Adeyemo
As Deputy Secretary, Adeyemo serves as the Treasury Department's number two official and chief operating officer.
Born in Idaban, Nigeria, Adeyemo immigrated to California's Inland Empire as young child with his parents, an educator and a nurse. He attended the University of California, Berkeley and Yale Law School.
Gule gule sey edecek zenci MIR'den. Seyini ovusturuyordur simdi. Cak ulan bir 40-50 milyar dolarlik cezayi herifler gitmeden.
-
İşin komik tarafı, birisi de gözlerimin içine bakın borsaya gelin derken gelecek olanı da kaçırdı..
-
Taban olmazsan ********sin
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri