Teknik ve temel tüm detaylarý paylaþabilirsiniz .
Hissenin kötülenmesi 200 tl 800 tl hedefler verilmesi ayný oranda gülünçtür .
Ucuz kaldý diye her gün tavan tavan gitmeyen çok sayýda hisseden biri
Pazartesi 28.10 mu açýlýr yatay açýlýþ ile 27.20 mi gezer bunu þimdilik bilemiyoruz
Direkt 2-3 tavan olacaðýz , fantezisine de kendinizi hemen kaptýrmayýn ama olursa neden olmasýn mümkün !
Ben büyük gruplarýn bu hisseye girdiðini düþünmüyorum, hisse sahipleri ana OYUNCULARI pek deðiþmedi küçük orta seviye 100.000 lot -1 milyon lot taþýyan yardýmcý þahsi depo alýþý yapanlara çoðaldý çok kiþiye önerdim sayemde 2 milyon lot alýp % 10-15 karþa satan çok sayýda yatýrýmcý da olmuþtur muhtemelen , Spek akýllý deðil bence ky dökme konusunda ustalaþmýþ biri , kaptýrdýðý hisse var mý bilmiyorum ama piyasadan TOPLAYAMADIÐI MALI 28-29-30 götürecekse ancak geri toplayabilir ,o mallarý yukarý sürerek geri alabilirler gibi duruyor ! Cuma günü de malýn bir bölümünü zaten geri aldýlar Bu önemliydi !
Hýzlanma artmýþ ise bu hissede her þey mümkün , testere modundan çýkýp yukarý veya aþaðý yönlü trende girebilir . Yukarý ihtimal Vergisiz laptop telefon ve diðer cep yüzünden 3 bilanço beklentisi yüzünden çok güçlü 32-33 tl çanaðýný hedefler deniyor bakalým hedefine mi gidecek nereye gidecek Eylül sonu kadar hareketini yapar olumlu olumsuz veya testere 3 ihtimalli bir oyun bu SPEKLER bilir biz bilmeyiz ama GÖRDÜÐÜMÜZÜ asla tüm detaylarý ile net ve derin analizle söylemeyiz Akýllandýk Teknik Sabancý hisselerde pek çalýþmýyor gibi de duruyor . Saygýlar
Ben bu hisseye girdiðime göre sakince yükselebiliriz sabýrla 6 ay bekleyeceðim 20 hisseden biri budur, nasip sert dalgalanmalar da olabilir yine nasip her þey nasip arkadaþlar 300.000 lot 1 milyon lot giren girmiþ almak isteyen çok insan var deðerine gelir elbette Mac fonu yönetimi de yüklü malý toplamýþ durumdu , HÝSSENÝN ANA SAHÝPLERÝ MAC Fonu ile haberdar þekilde bu hissede hareket yaptýrabilir Mac fonu milyonlarca LOT TAÞIMAKTADIR , satmaz alýrsa aðýrlýk artarsa durum çok pozitif olur satmasa bile iniþ çýkýþ etkilenmez 22 tl ana stop 23,50 ara stop noktasýdýr.
29.20 -32,50 tl. Bölgeleri ilk hedefler ara bölge testereli hareketlere yukarý ve aþaðý yöne devam diyorum .
Yýlsonu hedefi ise 1,73 dolar bölgesidir 46-55 tl tekabül eder dolar 35 geçerse hedefi 62 tl olur teknosanýn canlý kanlý bir hissedir sert yukarý ralli oluþumu mümkündür .
Ytd yatýrým tavsiyesi deðildir GEÇMÝÞ GELECEÐÝN GARANTÝSÝDÝR VE TEKERRÜR EDER . Ytd
Ytd
Son olarak Güler Sabancý ve Sabancý ailesine de selamlar dilerim .
Þile , Kumköy ve kuzey istanbulda uygun alanlar var , Bu gibi bölgelerde sokak hayvanlarý için tedavi kýsýrlaþtýrma rehabilitasyon sahiplendirme Sahra çadýrý veya Deprem konteyner tipi prefabrik barýnak kasabalar kurulabilir, Bu gibi yardým projelerine katkýda bulunmalarý için çaðrýda bulunmak istiyorum ( irtibata geçmeye hazýrým ) , sokakta iþkence koþullarýnda yaþamak zorunda kalan muhtaç olan sefil halde olan canlara yardýmcý olmak insanlýk görevimiz ve sadakamýzdýr bunun sevabý da emsalsizdir bereketiniz de artacaktýr , memlekete faydalý iþler yapmak üzere Ýbb ve ilgili kurumlarla yardým projelerine sizleri davet etmekteyim .
Ýyi pazarlar dilerim herkese !

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri