Hey maaşallah herkese bol kazançlar.
Hey maaşallah herkese bol kazançlar.
Hepimize hayırlı olsun.. Devamıda olsun insallah![]()
teknosa belki de kap atmıyor olabilir ama anlayanlar ve bilenler için en büyük kap ları bilançolarıdır...heyecan ile bilançosunu bekliyoruz...normalde mevsimsellik olarak en stabil bilançosu üçüncü çeyrek olması gerekirken ,ben bu bilançodan rekor ciro ve karlar bekliyorum...asıl büyük ciro ve karları da bu yılın son çeyreğinden bekliyorum...
ama bir kaç gün içinde gelecek bilanço ile teknosa bünyesinde yaşadığı olumlu değişimi herkese gösterecektir...ektiği ağaçların artık meyve vermeye başladığını gösterecektir..
Son düzenleme : keko; 27-10-2022 saat: 11:00.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
arena dediğin şu arena bilgisayar mı ?? eğer o ise ve o ges satmaya başlamış ise teknosa hayli hayli satar...o halde kordsanın amerikalı toledo solar ile yaptığı lisans anlaşmasında kurulumu ve satış iş neredeyse garanti teknosada kalır...geriye üretim kısmı kalır...bence üretim kısmını da teknosanın yapma ihtimali yüksektir...böylece ges konusunda da komple bir şirket olacak..
doların ülkemizde yatay gitmesi buna karşılık enflasyonun yıllık gayri resmi olarak %150 leri bulduğu bir ortamda döviz ile satılan ithal ürünler özelikle de elektronik ürünler çok ucuz kalıyor...bu yüzden de bunların satışında patlamalar olacaktır...bu makro anlamda ülkemizde cari açığa neden olacak ve ihracatı azaltacaktır...
yani ülkemiz adına olumsuz ama teknosa adına ise olumludur...teknosanın da bu ortamda ciro ve karlarını çok artırmasını bekliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
malesef dostum vıdeonun devamını boloombergde yuklememıs ama ızlemıstım. gunes enerjı sıstemlerı urettıklerıne daır kendı sıtelerınde de paylasmıslar. Lakin tv dedıdıgı gıbı rakamlar konusuu yok...
https://www.arena.com.tr/cozumlerimiz/arena-enerji
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
Yer İmleri