Tavsiyelerimi yatırım değil eğitim ve öğrenim anlamında dile getirmek isterim , borsa stratejileri Alanı tam anlamıyla bir derya ve okyanus olmuştur arkadaşlar , Stratejik analitik borsacı yaklaşımları gibi konularda ve Teknosa ve Sabancı holding başlığında derlemeler yapabiliriz ,hikayeler yaşanmış gerçek öyküler anlatabiliriz , Teknosa ve ayarında hisselerde çok az sayıda olsalar bile sistemleriniz üstüne mutlaka yoğun çalışın ! yenilikleri ve uygulamalı al sat ve tut stratejilerinizi ciddi şekilde geliştirin mutlaka iyileştirmeler de yapınız kendinizi ve amaçlarınızı tartınız , psikolojinizi de mutlaka kaldıraçsız ve düşen piyasada bile dir ve sakin tutmalısınız , parayı değersiz görmeyin ama kayıpları önemsemeyen bir mantalitenşz olmalıdır , doğru yolda doğru stratejiler kurup UYGULAMAK ZORUNDASINIZ ! Uygulamadığınız kurallar size asla para kazandırmaz ve işinize de uzun vadede yaramaz !

Trader kimliği ve şartlarının zorlaştığı günümüz ortamına bilgilerinizi tecrübelerinizi ve duygu dünyanızı, kişiliğinizi , riski azaltan anlayışınızı da uyarlayarak yenilikler de geliştirerek tecrübe edebilirsiniz ben taktik ve gerçeklik üstünden 280-313. 313-323-343-361 dolar

Ve 361 üstü kaliteli bol yabancılı bist 100 ortamında Ky ve değerli hisse takibi al sat ve al tut yapanlara sınırsız sayıda stratejiyi izah edebilirim konular hakkında dokümantasyon ve kitap yazım projem var Anadolu leoparı bir borsa stratejisinin anıları pandemiden günümüze bist 100 macerası isminde bir kitap projem var gerçekleşirse ne mutlu bana !

Borsaya gün içi ve sene içi kendi amaçlarımı gerçekleştirme adına Sakince ve stratejik bakış açılarıyla verimlilik ölçeğinde bakmaya başladım, Kitap projem 3-5 sene de gecikebilir , hiç önemli değil ,3-5 sene başka mecralarda ticari mücadelelerde devam edeceğim , kolay gelsin arkadaşlar !