Originally Posted by çağrbey Gentleman dostum. İyi direndin maşallah. Aman dikkat ! Donu sakın kaptırma Yoksun ortalıkta yine. May'ın donunu kaptınmı yoksa))
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
lira öncesi satışa koydum, bakalım lirada nasıl bir savaş çıkacak, yada bu gün ' 1tl meydan muharebesi ' olacak mı ? sonraya mı kalacak ?
Originally Posted by hseylan lira öncesi satışa koydum, bakalım lirada nasıl bir savaş çıkacak, yada bu gün ' 1tl meydan muharebesi ' olacak mı ? sonraya mı kalacak ? Biz Sn.Gentleman'ın işaret fişeğini ateşlemesiyle harekete geçeceğiz
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Originally Posted by snowdancer Biz Sn.Gentleman'ın işaret fişeğini ateşlemesiyle harekete geçeceğiz Fisek gecen hafta ateslenmistir....
Originally Posted by Gentleman Fisek gecen hafta ateslenmistir.... Satış için söylemiştim dostum.
Originally Posted by snowdancer Satış için söylemiştim dostum. Pardon.....
taban ve tavan fiyatları kaç ?
Originally Posted by hseylan lira öncesi satışa koydum, bakalım lirada nasıl bir savaş çıkacak, yada bu gün ' 1tl meydan muharebesi ' olacak mı ? sonraya mı kalacak ? Hadi hayirlisi...
Forum Rules
Yer İmleri