Pusu musu hikaye,ben kolay kolay borsaya girmem/giremem artýk...Arada takýlýrým buraya ve hiç dilemiyorum çünkü herkes kaðýtta ama borsa %30-50 gevþerse girerim anca...O da ufak çaplý çünkü bu borsa manyak biþi, arada derede fena düþüyor hani...Memleketin durumunu da HÝÇ bir konuda iyi görmüyorum...Evi verdik müt.'e,ilk 4 aylýk kiralar ve taþýnma bedeli vs de yattý ama bakalým 18 ayda bitecek mi ? Onu da geçtim,bitecek mi ?
) Bitince müt.'ün verdiði kirayý (3500) verip kiralayan olicekkk mi ?
))) Hadi kiralandý,kiracý kirayý ödeyecek mi ?
))) Her þey olumlu gider ise,kalmýþ 9 aylýk kredi borcum,onu öder,3 evden kiralar+emekli maaþýmýn üstüne yatarým ben
Fazla heyecan yaramaz bana 50imden sonra,sizleri okur keyiflenirim
) 5 yýl sonra BES'den yüklüce bir tahsilatým var,ölmemiþ de almýþ isem+o yýl 22 yaþýnda olacak olan kýzým da evlilik diye tutturmamýþ ise,onu everene dek o extra ile alýp satarým ufak ufak
) Borsa'da batýracaðýma,KKTC'de her gün 100 dolarlýk kumar oynar eðlenir-tatil yaparým yahu
)))

O da ufak çaplý çünkü bu borsa manyak biþi, arada derede fena düþüyor hani...Memleketin durumunu da HÝÇ bir konuda iyi görmüyorum...Evi verdik müt.'e,ilk 4 aylýk kiralar ve taþýnma bedeli vs de yattý ama bakalým 18 ayda bitecek mi ? Onu da geçtim,bitecek mi ?
Alýntý yaparak yanýtla
BUDUR ! + HER DEM BORSADA OLMAK ZORUNDA DA DEÐÝLSÝN,BORSADAN KAZANCINLA YAPACAÐIN FARKLI BÝR YATIRIMIN OLMALI BENCE...Ben 65.000 TL kredi aldým,2 yýllýk , 73.000 olarak ödeyecektim,dedim ki borsa gidecek,yatýrma elindeki tüm naktini,borsada al sat,hem kredinin faizi çýksýn hem olabilirse + para kalsýn ve amacým fazla fazla gerçekleþti þükür 

Yer Ýmleri