Nebati, don kiþot gibi deðirmenle savaþýyor.
Tüm ülkeler vatandaþlarýnýn enflasyon nedeniyle yoksullaþmamasý, satýn alma güçlerinin düþmemesi için FAÝZ ARTIRIRLARKEN bizimki KKM ye fazla faiz ödememek için düþürüyor.
Diðerleri palto, þapka giyerken kýþ günü atletle sokaða çýkan aklýný yitirmiþ biri gibi bilimle, mantýkla örtüþmeyen kararlarla seçime ulaþmayý bekliyorlar.
Kýþýn tüm dünyada resesyon iyice hissedilip turizm gelirleri suyunu çekince ÇOK ZOR BÝR KIÞ OLACAK.
Ki seçim ekonomisi + DEÐERLÝ TL ve ÝTHALAT ile cari açýk patlayacak.
Son, umarým aðzýna yüzüne bulaþtýrdýklarý BÝST teki 1.5 aylýk hareket gibi olmaz.
Son düzenleme : virtue; 22-09-2022 saat: 22:44.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Her kis bu kis zor gececek v.s deniyor ama bahar da bi sekilde geliyor..
Ben artik sallamiyorum bu kis zor gececek laflarini..
Bence her sey cok gusel olacak.
Olumsuz olmayalim.
Evrene olumlu sinyaller gonderelim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Belediyeler ulaþýmdaki sübvansiyonlu kullanýcýlar (öðrenci, indirimli bilet vs) için normal biletlere zam yapar ve bu sayede sistem iþlemeye devam eder. Þansa bakýn normal bilet kullananlar genelde asgari ücretlilerdir. Yani yine fatura döner dolaþýr onlara kesilir.
Verilen vaatlerin finansmaný yine bordrolu çalýþana kesileceði için artýk hiç bir müjdeye sevinmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Emlakta ve otoda kredi faizlerinin yüksekliði ve istense bile VERÝLMEYÝÞÝ insanlarý çaresiz býrakýyor.
Paranýn KKM dýþýnda gidebileceði yer býrakmadýlar.
En ucuz varlýk DOLAR haline geldi.
TR de vatandaþlar mevduatýn eksi 68 oranýndan ziyade TL de kalýndýðýnda bir gece paralarýnýn pul olmasýndan korkuyorlar.
FED in faiz artýþý ve dünyada tek geçer ve güvenli yatýrým aracý olduðundan önümüzdeki aylarda dolara talebin çok artacaðý belirtiliyor.
Bu akýlla, mantýkla baðdaþmadýðýndan bir yerden PATLAYACAK.
5 Ay önce 30 luk M yumurta A-101 de 35 TL idi.
Bugün 70 TL olmuþ.
Mayýsta 80 TL ye aldýðým TKK den 1 kg. Torku terayaðý þimdi Migrosta 160 TL. Ki süte yine zam bekleniyor.
Halkýn yüzde 75 mevduatý dolarda olduðundan 1990 lardaki gibi para basarak da hiçbir þey çözümlenmiyor.
Seçim öncesi tüm yatýrým araçlarýnýn kapalý olduðu bir atmosferde dolarýn patlayýp gitmemesi için birden çok kapý açýlmasý gerekir.
Aksi halde baraj kapaklarýný açmazsan o baraj daha fazla su tutamaz ve yýkýlýr.
Ayþe teyze Ahmet Amca dolar euro altýnda bir gece servet kaybettiklerini gördükleri için artýk kkm yapýyordu .
þimdi ise o kadar þiþti ki artýk bu kkm ödememek için insanlarý kendi parasýyla vurmaya baþladý ortalama bir ppf bir kkbva bu oraný yenmeye baþladýðýný görenler çýkmaya baþlamamasý için en az onlar kadar oran vermek için arada bir ipin ucunu salýyorlar
Yer Ýmleri