Ahtapot Galicia yemegi Sogut'de Mehmet Usta'da 350 TL.
Gecen sene, tami tamina 14 ay once 130 TL idi.
Bir ahtopodoloji uzmani olarak soyluyorum ki buna can dayanmaz.
Gecmis olsun..
Syg,
Ahtapot Galicia yemegi Sogut'de Mehmet Usta'da 350 TL.
Gecen sene, tami tamina 14 ay once 130 TL idi.
Bir ahtopodoloji uzmani olarak soyluyorum ki buna can dayanmaz.
Gecmis olsun..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
yazýdan alýntý : (https://www.dunya.com/kose-yazisi/ek...mezligi/669642)
ekonomik organlar vazifelerini yerine getirmediðinde ne olur?
Piyasalar arka sokak dinamiklerini oluþturur. Karaborsa iþler. Para el altýndan döner durur. Ülkenin risk primi artar. Kredi kuruluþlarý not düþürmekle kalmaz, en köþeye iter. Ülkenin parasý pula döner. En kýymetli kurumlarýn piyasa deðerleri düþer. Kürenin açýk büfesi haline gelirsiniz. Coðrafyanýn bir milyoncusu yaparlar sizi. Sonra da kendi ülkeni yönetmeyip kurumlarýný çürütmenin cezasýný gelecek nesiller çeker.
Dudu yoldaþým ahtapotmu kaldý denizlerde 3 aydýr ayvalýkta adalarda dalarým hiç görmedim bile ,ilk defa bu sene böyle oldu,çupra levrektede azalma var gerçi ekim gibi çupralar kýyýlar bollaþýr,levrek tavsiye etmem leþçi balýktýr fare bile bulsa yer.çupra midye karides yer.![]()
bunlarla idare ediyoruz ;)
Botaþ gibi kurumlarýn ilk kez Kapalýçarþýdan dolar toplamasý mý kaynaðýn bol olduðunu gösteriyor?
5-6 ay Önce Tarým bakaný depolarýmýzda 1 yýllýk þeker stoku var diyerek Tarým kredi de 5-6 TL den þeker satýyordu. Daha 1-2 ay geçmeden o bol olduðunu söylediði þeker fiyatýný yüzde 400 artýrmak zorunda kaldý.
Neden?
Zira 3 harfli marketler dahil hepsinin þeker reyonlarý boþalmýþtý.
Borsadaki çýlgýn yükseliþ kývýlcýmýný AKBANK Sandýðý sadece 7-8 milyon lotla ateþledi.
Dünyada FÝNANSAL kara kýþa girdiðimiz þu günlerde her an ayný þey dolar için neden olmasýn?
Seçime dolarý yatayda tutarak girilmesi baþarýlsa bile (ki ben asla inanmýyorum) seçim sonrasý kaynak saðlanacak IMF gibi kurumlarýn ilk þartý ÞU ÞEKER FÝYATINDA OLDUÐU GÝBÝ PARA BÝRÝMÝNÝ GERÇEK SEVÝYELERE ÇEK DÝYECEK.
Yoksa marketlerin þeker reyonlarý gibi IMF nin saðlayacaðý kredi çok kýsa zamanda taleple yok olur ve baþa dönülür.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri