Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
https://www.memurlar.net/haber/10493...l-vurgunu.html
Sistemin vaadine göre otelin de her ay milyonlarca lira kira geliri daðýtmasý gerekecek. Ancak 132 odalý bir otelin böyle bir gelir yaratmasý pek de mümkün görünmüyor. Reklamlarýnda yüksek kira vaadiyle para toplamaya çalýþan VClub kira sözleþmesinde ise 12 ay için kiracýlara aylýk 2.500 TL ödeme garantisi sunuluyor. 5 yýllýk sürede de, her ay yüzde 20 artýþla garanti verildiði belirtiliyor. Bunun dýþýnda da otelin gelirinden pay verileceði söyleniyor. Ancak sözleþmede yüksek kira garantisi ile herhangi bir taahhüt yok.
'600 KÝÞÝYE SATTIM' DEDÝ, TAPUDA TEK ÝSÝM ÇIKTI
Öztürk, Alaçatý'daki otelde 400 kiþiye hisse sattýklarýný, Bodrum Torba'da ise 600 kiþiden para topladýklarýný belirtirken, tapularýn verildiðini iddia etti. Ancak kayýtlarda Alaçatý'daki otelde 100 kiþide tapu görünüyor. Öztürk'ün Bodrum-Torba'da 600 kiþiye satýþ yaptýðýný iddia ettiði projenin tapusunun ise resmi kayýtlara göre bir tek kiþide (Cihan Sütþurup) olmasý dikkat çekti.
MÝLYARLIK PROJE YÜZ BÝNLÝK SERMAYE
Alaçatý ve Bodrum'da milyarlýk olduðu iddia edilen projelerin pazarlamasýný yapan VClub markasýnýn alt þirketlerinin sermayelerinin oldukça düþük olmasý da dikkat çekiyor. Öztürk-Soydan ikilisinin adýna Ticaret Sicil'de birçok þirket bulunuyor. BS Teknoloji, EvGaranti Gayrimenkul, VClub Alaçatý, Mobiltech, Bytech isimli þirketlerin neredeyse tamamýnda þirket sermayesi 100 bin TL. Bu akýllara milyarlýk projeleri bu sermayeyle nasýl yapacaklarý sorusunu getiriyor.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Adam 1 m2 yi 325 bine satýp aylýk 2500 TL gelir vaad ediyor.
BÝST teki kimi hisselerin hali bu olaydan farklý mý?
Yabancýnýn elinde Harward, MIT, Oxford vs. mezun dünyanýn en uzman yýllarýn ekonomistleri, borsacýlarý, finanscýlarý var.
Onlar örneðin THY birkaç yýl önce 10-15 TL arasýnda almayý tercih etmemiþ þimdi yerliler THY nýn gerçek deðerini anlamýþ bedava gibi 140 lar dan mal alýyorlar.
Sizce bu (hissenin uzun vadedeki deðeri için) mantýklý mý?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Ooooo seçim vaadlerinde sýnýr yok..
3600 ek göstergenin kapsamý geniþliyor: Þef'ler gündemde
En köklü sosyal düzenleme olan 3600 ek göstergede kapsam geniþliyor. Bakan Bilgin, "Bu konuda bir çalýþma yapýyoruz" dedi.
Babam pardon MB saðolsun....
Hülle yolu ile kamuda "þef" olanlarla doktora bitirmiþ bilim adamlarýnýn ayný ücreti aldýðý bir ülke olacaðýz.
Herkes eþit olacak. Peki düz memurun nesi eksik. Onlarý da 3600 lý yapalým.
Ülkeye Komunizm gelmiþ haberimiz mi yok?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri