Bu yazýnýn aynýsýný kira sözcüklerini mevduat faizi olarak deðiþtirin. YEREL para ile yapýlan tasarruf SEVMEMEZLÝÐÝNÝ, NEFRETÝNÝ bulursunuz.
Yaþlanýp Tek MEVDUAT FAÝZ GELÝRÝ geliri olup bu ZAVALLI insanlardan bankalara , hazineye olan YASAL SERVET TRANSFERÝ hangi din, hukuk kurallarý ile uyuþmaktadýr?
Ki yaþlý insanlarýn finans okur yazarlýðý olmadýðýndan çok düþük faiz teklif ediliyor.
Kul hakký sadece altýn alan, döviz alanlara mahsus bir þey midir?
Hükümetin kul hakkýný bozmaya yönelik getirdiði (dolarý baskýlayýp KKM gibi düzenlemeler) Allahýn nezninde geçerli olacak mý? Banka sahipleri, ortaklarý, temmettü geliri elde edenler hiç bunu düþünüyorlar mý?
Her þey yüzde 400 artmýþken MEVDUAT FAÝZÝNÝNDEN kesilen para haram para deðil midir?
Resmi enflasyon yüzde 85 MEVDUAT getirisi yüzde 25 = Yüzde 60 HARAM GELÝR.
ENAG enflasyonu yüzde 170 MEVDUAT getirisi yüzde 25 = Yüzde 145 HARAM GELÝR.
Vatandaþa yüzde 25 getiri verirken BANKALARIN ELDE ETTÝKLERÝ Yüzde 500-600 KAR HARAM deðil mi?
BU kul hakkýndan kurtulup cennete ulaþmak için kaç milyon kez ibadet etmek gerekir?
Kul hakký yiyenleri tekrar ayný uygulamasýný devam ettirsin diye seçtirmek bilerek günah iþlemek sayýlmýyor mu?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Malesef..
Ev hisseli hanima ve baldiza miras kaldi..
Avukatlari su anda hic bir sey yapamayiz,
5. sene dolmaya yakin kira uyarlama davasi acabiliriz ancak dedi..
Tahliye davasi zaten acilamiyor, acilsa da sonuclanmasi en az 2 sene suruyor.
Satmak icin illa da ucuza mi vermemiz lazim??
Magdur olacagiz yani..
2 yilligina girdin iste, 5. yilin icindesin ****** ol git.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bir suru insan yasliligimda gecinmem icin emekli maasi yetmez diyerek bir tane daire almis kiraya vermis..
Hadi bizim cok da ihtiyacimiz yok ama ya olsaydi??
Mafyavari islere mi mecbur kalacaktik??
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bu aktifbank iyice canýmý sýkmaya baþladý
2 saat oldu para gönderdim hala gitmedi.
Karþý taraf gelmedi diyor aktifbank arýyorum benden çýktý diyor kim doðru söylüyor .
Kendi hesabýmdan baþka Kendi hesabýma gönderiyorum.fis no falan verildi gelen giden Yok
Yer Ýmleri