Ben Arap ülkelerinde de çalýþtým orda bile lojman ve çocuklarýn okul taksidini þirket ödüyor yoksa sürünürsün. Ayrýca Avrupa'da doktor mühendis bile olsan oranýn vatandaþý deðilsen sana fazla mesai yapman için o ülke vatandaþý istemezse ancak sana soruyorlar. Yani o kadar kolay deðil uzun yaþamak. ABD daha kötü orada saðlýk sigortan yoksa bittin. Ben hem kanada dan hem de Avustralya'dan göçmenlik aldým fakat diplomamý kabul etmediler ve fark dersleriný vermemi istediler. O da 6 tane dersdi yabancý dil okuluyla birlikte 1,5 yýl Ayrýca orda yaþamak için okulu bitirmek için para da lazým garsonlukla o iþler zor. Bizim ülkenin diplomasýný bir tek Almanya kabul ediyor o da yeterli Almanca biliyorsan.
Nosfecagri ve Delta Heavy abilerim cok hakli.
Bize veya yeni kusaga dusen kalip burayi adam etmektir.
Kacmak degil.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Herkes ulkeden sikayet ediyor ama duzeltmek icin kimse bir sey yapmiyor.
Tam tersi duzene uymak zorunda kaliyor.
Boyle olunca da bu duzen degismiyor.
Tum toplum riyakar olmus.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Günyadýn düzülenlerin zihniyeti deðiþmedikçe düzen deðiþemez.
Syg.
SM-A217F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SUUDÝ ARABÝSTAN'DAN RONALDO VE GEORGINA RODRIGUEZ'E ÝMTÝYAZ
Öte yandan Ronaldo'nun transfer olduðu Suudi Arabistan'da evli olmayan çiftlerin ayný evde yaþamasýna izin verilmemesi sonrasý gözler Riyad'a sevgilisi ve çocuklarýnýn annesi Georgina Rodriguez ile birlikte giden Ronaldo'nun durumuna çevrilmiþti. Çýkan haberlere göre dünyaca ünlü çift bu kuraldan muaf tutulacak.
Konuyla ilgili Ýspanyol basýnýna konuþan Arap bir avukat; "Krallýðýn kurallarý evli olmayan çiftlerin ayný evde yaþamasýna izin vermiyor ancak artýk bu tarz kurallar yalnýzca ortada bir sorun veya suç varsa uygulanýyor. Eðer böyle bir durum yoksa görmezden geliniyor ve mutlu birlikteliði olan insanlara zulmedilmiyor." dedi.
https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...tiyaz-42199066
https://www.haberler.com/haberler/ro...538607-haberi/
röp.jpg
Yeni gelecek hükümetin seçim vaadi.
Yer Ýmleri