[QUOTE=Dudu;6270045]Peynir deyince bu Divle Obruk Peynirine kafayi taktim..
Afyon donusu Sapanca'da Berceste'de buldum..
Tabii orijinali mi degil mi bilemiyorum..
Hemen biraz denemek icin aldim.
Orijinali satisa cikinca bana haber verecek kend sitesi.
Ulkemiz bir peynir cenneti ben de bir peynir canavariyim.
Kahrolsun Gidivanizm
Syg,[/Q
Marketlerden Ünal peynirlerinin indirimlerini takip ediyorum en son 119 tl den Ünal sert klasik inek peyniri 119 tl'den 7 kilo kadar aldým.Çocuklar okula giderken tost peyniri olarak yine Ünal 600 gr'lýk dilimli olmayan tost peynirlerinden alýyorum süt gibi kokuyor beðeniyorum.
https://twitter.com/laplace2011/stat...FC7fQ7Oh94j2qg
TCMB derki ËœSiz yeter ki bankadaki dövizinizi (Reel efektif hesaplamayla son derece deðerli duruma gelmiþ olan) TL ye çevirmeye niyetlenin biz sizin dövizleri piyasa kuru deðil DÖNÜÞÜM KURU diye son icadýmýzdan çevirtiriz!
Resmi Gazete de bugün:
Üstadým kitap distopik tarzda kaleme alýnmýþ olup günümüz Afrikasý'nýyansýtan dikta rejimiyle yönetilen ülkede deðiþimleri dün ak denilenin bugün kara olarak kabul ettirilmesini anlatýyor. Ýnce bir kitap þiddetle tavsiye ederim, yazarýn öngörüsüne hayran kalýyorsunuz 1948 yýlýnda yazdýðýndan ötürü.
Saygýlar.
sn dudu, peynir, özellikle koyun, candýr. böbrek taþý düþürürüm, son 2 cm büyük taþ olunca düþmedi, ameliyat oldum. doktor yasaklar koydu, biri de peynir. peynir olunca hiçbir yasaðý uygulamýyorum. benim kahvaltý da 4-5 çeþit peynir olu yahu. bir de kaymakla bal. baþka bir þey yok zaten. bu arada gravyer, peynir in kralý.
Yer Ýmleri