Bunlar iyi günlerimiz seçimden sonra daha kötüsü yani karpuzcu geliyor
Bunlar iyi günlerimiz seçimden sonra daha kötüsü yani karpuzcu geliyor
bir halt olacaðý yok.
30'luk koli bütün zincir marketlerde yaklaþýk 1,5 aydýr 65 lira. Sürekli aldýðým için biliyorum. Yeni bir fiyat deðil.
Son kullaným tarihine yaklaþanlar için geçici olarak 1-2 lira indirim yapýyorlar.
Tarým kredinin meyve sebzeleri bazen uygun fiyatlý olabiliyor. Bi de çið sütü eskiden çok iyiydi, onu da bozmuþlar, hanýmýn yaptýðý yoðurtun kaymaðý öncekilerden daha az çýktýðý için baktým, yüzde 5'lik yað oranýný yüzde 3 8'e çekmiþler. Kalite fiyat bakýmýndan Diðer ürünlerinde hiçbir avantajý yok. Boþuna bakmayýn.
Halkbank 120 güne kadar 29,5 teklif etti 3 milyon TL için, 45 günlük baðladým bakalým.
Disarida yemek cok pahali.kuru fasulyeye 45 tl.corba 39 tl .gibi fiyatlar var.
Dun baktim en salas yerlerde bi durum ayran 100 TL.
En ucuzu cigkofte + ayran 25 TL olarak gozume ilisti.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
https://www.sanalbasin.com/yeni-safak-gazete-mansetleri
435 Milyarlýk (vergi) feragatý...
Nasýlsa sistematik olarak her iki yýlda bir çýkan AF ÇIKACAK diye vergisini borcunu ödemeyen uyanýklara yapýlan FERAGAT.
Kimden peki...
Devlete borcunu zamanýnda ödeyen DÜRÜST vatandaþlardan...
VE VERGÝSÝ KAYNAÐINDAN KESÝLEN enflasyon en çok ezilen ÜCRETLÝLERÝN ceplerinden alýnýp UYANIKLARA daðýtýlacak haberini manþet yapmýþlar...
KÝ bu UYANIK esnaf, þirketler ENFLASYONDAN en çok vurgun vuranlar deðil mi?
Mazot 30 TTL oldu deyip yüzde 25-50 zammý yapýþtýrýrlar, ancak mazot 22 ye düþtüðünde týk yok.
Olmadýðý gibi bu kez asgariye zam geldi diye bir dalya daha yüzde 25 zam yaparlar ve vergi ödedikleri görülmemiþtir.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri