þezlonga %65 lik enflasyon çerçevesinde zam yapmýþ sýkýntý olmaz
lahmacun ayranýda almayýz artýk
þezlonga %65 lik enflasyon çerçevesinde zam yapmýþ sýkýntý olmaz
lahmacun ayranýda almayýz artýk
bir halt olacaðý yok.
Garanti den 1.5 hafta evvel 60k civari EURya 6.75 brut prim alinca sevinmistim (5ler duyuyordum cunku), vay canina 12ler cok iyiymis. 50k civari da normal KKMden baglamistim 18.5tan, onu bozup primliye mi gecsem diyorum yarin.
BBVA -10%
GARAN +0.46%
ytd
Garan bbva yý hisseleri teminat verip satýnalsýn...![]()
Memento mori
Credit Suisse, Ýsviçre Merkez Bankasý'ndan yardým talep etti
ABD'de büyük bankalarýn arka arkaya batmasý dünya gündemine oturdu. Yeni bankalar için iflas korkusu yaþanýrken iflas endiþeleriyle adýndan sýkça söz ettiren Credit Suisse, iddialara göre Ýsviçre Merkez Bankasý'ndan yardým talep etti.
Financal Times tarafýndan yapýlan bir habere göre, Silicon Valley Bank'ýn iflasýnýn ardýndan ismi sýkça baþka bir iflas korkusu ile anýlan Credit Suisse, Ýsviçre Merkez Bankasý'na 'halka açýk' bir destek çaðrýsýnda bulundu.
Konu hakkýnda deðerlendirmede bulunan varlýk yönetim þirketi Opimas'ýn kurucusu Octavio Marenzi, "Ýsviçre Merkez Bankasý'nýn müdahale etmesi ve bir cankurtaran halatý saðlamasý kaçýnýlmaz görünüyor, Ýsviçre Ulusal Bankasý ve Ýsviçre hükümeti, Credit Suisse'in baþarýsýzlýðýnýn ve hatta mevduat sahiplerinin herhangi bir zararýnýn Ýsviçre'nin bir finans merkezi olarak itibarýný zedeleyeceðinin tamamen farkýndadýr." dedi.
Suudi Ulusal Bankasý'ndan yardým gelmeyecek
Reuters'in haberine göre ise , Credit Suisse'in en büyük yatýrýmcýsý olan Suudi Ulusal Bankasý, Ýsviçre bankasýna daha fazla mali yardým saðlayamayacaðýný söyledi.
Suudi Ulusal Bankasý (SNB) Baþkaný Ammar Al Khudairy Reuters'a verdiði bir demeçte "Bankaya daha fazla destek saðlayamayýz çünkü eðer bunu gerçekleþtirirsek bankadaki payýmýz 10'un üzerine çýkacak ve bu düzenlemeler sebebiyle yapabileceðimiz bir þey deðil. Bu bir düzenleme sorunudur."
* Þahap baþkandan taktik istesinler halleder reyis
Yer Ýmleri