On paralýk Sarkozy'nin bile kediye kedi diyecek cesareti var ama bizim Açýlýmcý tören Atatürkçülerinin Hdp'li müttefiklerine PKK'sýnýz Kürdistan peþindesiniz vatan hainisiniz diyecek cesareti yok!. Pushtluk zepevenklik rospilik oyunun içinde baþrol oynuyorlar. Biz Türkiye Türklerindir diyen Ata'nýn mirasçýsýyýz bu oyunun içine girmedik bugün gittik Sinan Ogan adayýmýzdýr dedik..Canan Kaftancýoðlu: HDP’nin ‘PKK terör örgütü deðildir’ cümlesini görmedim
https://www.veryansintv.com/canan-ka...sini-gormedim/
Ýþte Dersimli Kemal'in Canan Kaftancýoðlu'su, “Atatürk” yerine sadece “Gazi Mustafa Kemal” demesini “Bu þekilde ifade etmek, kendimi ait hissettiðim bir ifade olduðu için tercih ediyorum” sözleriyle açýkladý.". Ýþte “Atatürk” diyemeyen Canan Kaftancýoðlu'nun günah galerisi;Kürt sorununun Kürdistan peþinde olanlarýn çýkardýðý bir sorun olduðunu bile bile HalkTv'de;"Kürt sorununun Mecliste kurulacak bir heyet, sivil toplum örgütleri ve akillerin olduðu yapýlarýn yer aldýðý bir süreçle rahatlýkla çözülebileceðini söyledi. Kaftancýoðlu yeni bir anayasanýn da tesis edilmesi gerektiðini ifade etti.""M.Kemal'in askeri deðiliz" dedi.. Apo Heykeli dikicisi Demirtaþ'a bin selam gönderdi. "CHPyi HDP ile ayný yola girdi diye eleþtiren gerzekler, yol doðru yol, ona bak sen"dedi.. PKK'yý ABD'nin karagücü olarak Ayn-el Arab'da(Kobani) destekledi... "Tarihte Bugün: Ermeni Soykýrýmý baþladý. Katledilen Ermeni vatandaþlarýmýzý anýyoruz, 19.15'te Taksim'de" dedi.. "Sakine Cansýzý terörist olarak görmüyorum!."dedi..YPG´ye terör örgütü diyemedi.. PKK'lýlarýn sevgi kelebeði olarak sunulduðu Bakur Belgeselcilerine destek verdi.. "CHP Ýstanbul Ýl Baþkanlýðý; Dr. Canan Kaftancýoðlu, Bakur Belgeseli yönetmenleri Çayan Demirel ve Ertuðrul Mavioðlu'na verilen hapis cezasýna iliþkin düzenlenen basýn açýklamasýna katýldý."EþBaþkan Sebahat Tuncel, "Kürt halk önderi sayýn Öcalan'ýn gelip müzakereleri özgür bir ortamda yürütmesini istiyoruz" Bugün kan akmýyorsa Öcalan sayesindedir.
--EþBaþkan Demirtaþ,"Apo'nun heykelini dikeceðim" "PKK terör örgütü
deðildir" PKK sizi tükürüðüyle boðar "Kandil savaþ deðil barýþ merkezidir" "PYD-YPG onurumuzdur"
--EþBaþkan Buldan,"Oy atarken aklýnýza Öcalan gelsin"
--Eþbaþkan Sezai Temelli,"Cumhur ve Millet ittifakýna karþý Kürdistani ittifak yarattýk.."
--EþBaþkaný Yüksekdað, "Sýrtýmýzý YPG'ye dayýyoruz"

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri