Bu ülkenin......bu halkýn.....kaderi bu olmamalýydý....!!!!!!!!!!!!!!!......??????
100 yýl önce ülkeyi kuran insanýn eðitimi.....öðretimi.....vizyonuna bak.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....?????????......
Birde bugün ülkeyi yöneten kasýmpaþalý.....TAYYÝP ERDOÐAN'A......!!!!!!!!!!!!!!!!.......???????????. .....
Bizleri affet.....GAZÝ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Son 3 günü deðerlendirirsek bademler deðiþik oyun taktiði yaptýlar bu bilanço dönemi , hýzlý soluksuz yukarý alýp bilanço dönemini önceden fiyatlamýþ gözüküyor piyasa,önemli olan önümüzdeki süreçeteki oyun planlarýmýzda bu durum yeni strateji yaratýr bana göre ,
gundi sormuþtu pýst 100 beklentimi bilanço dönemi için 3900 beklentim demiþtim , 4000 bölgesi geçilemedi , yeni hikaye , taze para gerekli bu yüzden seçime daha zaman var bu yüzden oyun testereye döndü , bu süreçte tahta bazlý hareketler beklemek gerek bana göre .
hayýrlý tatiller.
.
Vadeli Ýþlem ve Opsiyon Piyasasý'nda (VÝOP), BIST 30 Endeks vadelerarasý strateji emirlerinin alt fiyat limitinin hesaplamasýnda kullanýlan k deðeri bugün için 26'dan 52'ye çýkarýlmýþtýr.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
''Burasý düþmez,düþse bile hemen kalkar'' algýsý-güveni shortçular için mazot oluyor.
Bu sadece düzeltmemi yoksa %20 lik düþüþün baþý mý?...KÝMSE BÝLEMEZ..onun için sistemlere tabiyet,özellikle bu zamanlarda önemli.
Agresif short devam..ama 2 sistemden birisi bile al derse,POZ. KAPANIR.
Yer Ýmleri