Ýnþallah olmaz diyorum. Burada 1 dolardan 0.03 dolarlara düþmüþ kaðýtlar var Hemi de hükümetimiz den itibarlý. Coin piyasasý BIST ten iyidir. Resesyonu da yerler, maliyeti de , arsa deðerini de... Temettucu Türkiye min vatandaþlarýnýn mallarýný enflasyonda ezdiirerek mi alirlar, kanser ederek mi alirlar bilmem. Paraciklarini ama çok fazla paraciklarimi nereye park edeceklerini bilmeyenler ve senede kaç para verecekmis harici borsa ile iþi olmayanlarin yeridir temettü þirketleri. Hergun çýktýk mi battik mi zengin olacaðýz mi diyenlerin iþi deðildir Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takýntý deðil..
Þundan önemli..
2010 lu yýllarda TR nin önde gelen ailelerinden birisinin tahtalarýnda pozisyon alan/yapan bir grupla iliþkim oldu idi..
Þu kadarýný söylim 6 ay sonra endeks nerede olacak biliniyordu..
72.000 lerden dönerken 48.000 e kadar bekle..
Oradan al dediler di..
90 lere yaklaþýnca ardýna bakma kaç dendi..
O tahtalardaki spek/patron ikisilisi 6 ay sonra FED ne yapacak..ABD ne diyecek..Hangi yeni ekonomik modele geçilecek çok çok iyi biliniyor be ona göre pozisyon alýnýyor..
SASA GUBRF HEKTS bu tahtalarý takip etme nedenim budur..
Bütün bu rallinin baþlangýcý esasýnda küçük tahtalarýn 2020 sonbaharýnda pandeminin ortasýnda harekete geçmesi ile baþladý..
Enflasyonist büyüme politikasýna geçileceði BÜYÜK ihtimal kulaklarýna gelmiþ idi..
Naci sarsýntýsýna raðmen dikkat edilirse hepsi dik durdu..
VE HALA..O küçük tahtalarýn bir çoðunda ciddi bir mal çýkýþý yok..
Dostum sen hiç göçmen usulü su böreði yedin mi?
Heçç kabaklý börek yedin mi ? istanbul dan gelirken Adana ya sadece kabak getirdim.
Bu arada sende istabul a geldiðimde buradan "pisyedili01"in selamý var yazdýðýn için yazmamda sakýnca yok görüþtüðümüzü belirtmemde. ýsmarladýðýn tatlý için teþekkür.
2 bardakdan fazla ýsmarlamam deyip en az 1 demlik çay ýsmarladýðýn içinde kesene bereket
insan yediðini içtiðini söylemez ama ben bu seferlik görgüsüzlük yapayým.
Gelcem dedin bekleriz herzaman .
not:yakýnda gelirim dersen kabaðý bekletirim bu kabak 1 aya kalmaz benden demesi.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Afiyet bal þeker olsun ne zaman istersen beklerim. Paraciklari toplayýp biraz borsaya ara verdigimde iade i ziyaret yapariz
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
dolar baskýlandýðý için doðru çalýþan bir indikatör deðil. örnek ev fiyatlarý. 100k USD olan evler dolarýn sabit kalmasý ile 200K oldu. bundan dolayý kimse yatýrým için þu anda ev almýyor. þu anki dolarý adil deðeri olan 26 tl den alýrsak, zirvede falan deðiliz. onun için, geçen sene kasým gibi dolar yukarý endeks yukarý hareketi göreceðiz gibime geliyor.
Yer Ýmleri