Bugun ve yarýn pýst 100 üzerinden yapýlan pilav çok su kaldýrýr diyelim kenara çekileyim![]()
Bugun ve yarýn pýst 100 üzerinden yapýlan pilav çok su kaldýrýr diyelim kenara çekileyim![]()
ÇAY YOLUNDA ev aldým. Bir süre flat .
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
[QUOTE=sindoma53;6193735]Benim yazýlarýmdan bazýlarý BURADA DÖNEN SAÇMALIÐIN boyutunu gösterme amaçlýdýr..
Çýkýp olmaz imkansýz diyecek adam varsa el kaldýrsýn...
2 milyar özkaynaklý HEKTS 117 Milyar deðerinden deðerleniyorsa..
Birisi çýkýp 2.5 milyar tl lik 33M lot hektas ý 0.50tl tahta deðeri içinden löngür löngür satabiliyorsa parayý cebe indirebiliyorsa..
Herþey olur
TCELL in dipten 2 tl
THY yi dipten 7 tl aldý
Borsa gümbür gümbür giderken mýzmýzlanan EREGL bi anda aslan parçasý kesildi..
Yüzde 5 in üzerinde düþen kaðýt 9..
Ýkisi zaten yüzde 10000 primli SASA ve HEKTS..
Borsa yüzde 2 ekside..
Yani her zaman ki gibi cambaza bak cambaza..
5000 yolu ardýna kadar açýlmýþtýr xu100 için..
Aralýk sonu 6000..
Çocukluðum aklýma geliyor...
köyde büyüdük bilen bilir.
Rahmetli ananem akþam oldumu"tavuklarý kümese kapat yavuzým ( ý ile derdi yavuzum demezdi ) !" derdi
önce uysal olanlarý kapatýrdým ki onlar kümesden çýkmayý aklýna bile getirmezdi.hatta mutlu ve mesut olurlardý.
daha sonra peþinden koþardým bazýlarýnýn ..en sonda inatcý olanlarý yemle filan ikna etmeye çalýþýrdým.
Yalnýz kümes çok dolarsa bu sefer birini içeri sokarken ikisi çýkmaya baþlardý o zaman yandaki kümese geçerdim (aslýnda kümes tek fakat kapýsý 3 adet 3 bölüm idi açýkcezaevi gibi )
sanýrým 2. kümes bölümü doldu yada üzere bilemiyorum.(muhteþem beþli bence 2.operasyondu)
1.sini geçen ay yaþadýk. isgyolar skbnk lar vs oradada muhteþem beþli vardý.
oyun ayný para oraya gelecek buraya gelecekde ....
neyse bu benim görüþ açým amatörcedir. an itibariyle çok bilsem þortlardan zarar etmezdim küllüm zararým var (realize etmediðim için yok diyende olabilir)
Gerekirse palaya karþý durmanýn bedelini öterim paþapaþa o dayaðý yerim gerekirse o býçaðýn altýna yatarým .gerekirse batarým ama o kümese girmem .
Beni de yiyecekse tilki yesin.
Son düzenleme : pisyedili01; 17-11-2022 saat: 13:13.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
2.5 Milyarrrrr beyler..
Yüzde 10000 yapmýþ kaðýtta saatler içinde olan satýþ rakamý..
Tahtayý sarsmayý býrakýn kilit tavan kapadý..
Bu kadar bol para Pablo Escobar ý hatýrlatýyor bana ...
býst100 de 4.516 (8 gün ort.) altýnda kapanmadan düþüþ baþladý denilemez..
valla bugun gelene gecene verýyolar vadelýde, pek hayra alamet degýl bu .. normalde süründürür vermemek ýcýn, shortlarý anýnda kaparlar, bugun short poz acýnca almýyor, longlarý ýse anýnda verýyor.
garip geldi ne bileyim
Yarýn Firch’in deðerlendirmesi var. Raporu birkaç gün önceden Ekonomi yönetimine gönderiyorlar.
Bir haber mi sýzdý desek bile, fýþkýrtan borsamýz bunlarý kafaya takmaz normalde.
Yer Ýmleri