azerdeki aura corcu nasýl da aydýnlatýyor....
öyle deðil mi yeðen ? sana ömeri anlatayým mý ? anlat dayýýýýýý !
azerdeki aura corcu nasýl da aydýnlatýyor....
öyle deðil mi yeðen ? sana ömeri anlatayým mý ? anlat dayýýýýýý !
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kaðýt üzerine kazanmak veya kaybetmek biþey ifade etmiyor...
hatýrlarsan geçen sene kriptoda hepsi ekranlarýndaki rakama göre zengin olmuþtu...
kazanç veya kayýp sat tuþuna basýp para hesabýna geçince olur...
sasa herkes çýkýþ kapýsýna yönelince film koptu...
reelde derin gibi gözüküp derinliði olmayan hisse...
þu an thy de 8 milyon tabanda hisse olsa kalkabilirdi...
onun için 8 milyon basit...fakat sasa için zor...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
he ya hayatta þunu anladým ki artýk iyice emin oldum , hep test ettim , hiç þaþmadý. Manitaylayken , arka fonda barbara streisand'dan woman in love çalarken , eðer kýz gözlerini senden ayýrmadan , ciyak ciyak o þarkýya özellikle þarkýnýn bazý yerlerinde daha da ciyak ciyak eþlik ediyorsa o kýz doðru kýzdýr... al onu hayatýna yeðen... sen de onun hayatýna git. ying yang falan iþte ...
sonra baktýn olmuyor ahahahaha , instagramdan , denedik olmadý diye kamuoyuna açýklama yapar birbirinizi takipten çýkarsýnýz.
https://youtu.be/CzQPJy8Q6qE
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
bir seneryoda sana yazayým akçay,
pýst 100 5.000 üzerine atýcaksa seçim zamanýna kadar endeks aðýrlýðý olan her tahtadan yararlanacaklar.
teknik olarak 150 altý günlük kapanýþlar yapmadýðý sürece benim seneryomda gerek seçim hikayesi , gerek bedelsiz açýklama hikayesi ile veya süpriz haber vs de olabilir severler o iþleri 225-250 beklentim..
kaydet![]()
Gülme lan bize bakýyor u aratmýycak bi vidyo
https://www.youtube.com/watch?v=U0M-fPBs54Q
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Eski bir türkü vardý, þimdilerde çalýnmýyor. Tribünlerde de sözleri deðiþtirilip söylenirdi. Çarþaftan kol atmak bir kaç türkü de geçiyor.
Herif bugün çarþaftan kol atýyor bence.
<<<<<<<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=Q-Vb8soO9z0
Seha Okuþ - Masa Üstünde Testi
Masa üstünde desdi ha ha ninna
Kemer belimi kesdi ha ha ninna
Sýladaki sevdiðim ha ha ninna
Þimdi aklýma düþdü þengül ninna
Acý tatlý söz eder ha ha ninna
Ýþmar eder göz eder ha ha ninna
Oðlanýn ne suçu var ha ha ninna
Her ne eder kýz eder þengül ninn
Dama vurdum çatmayý ha ha ninna
Çaðýr gelsin Fatma'yý ha ha ninna
Fatma nerden öðrendin ha ha ninna
Çarþaftan kol atmayý þengül ninna
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
iþaretlediðim bölge tüm borsa içindi ,
sasa olayýna gelince köpük alýnýyor ,
tahta normalde bürüt takasa girmeli diye geçen yazdým tahtanýnda oyuncusu olduðum halde ama onlar ne yaptý daha basit tedbirler aldý, niçin aldýðý bugun daha netlik kazanmýþ gözüküyor , sonuç olarak tahta 2023 de yatýrýmlarýndan bazýlarý bitiyor 2 reklama bakar müþteri toplamasý![]()
Yer Ýmleri