Baþladýðýmýz yere geri döndük siyaset müdahale eder borsazedelere yoksa dolar ile uðraþamazlar dike dike borsaya müdahale ederler yarýn olmaz baþka gün mutlaka ederler yanlýþlýkla içine etmeseler bari
Baþladýðýmýz yere geri döndük siyaset müdahale eder borsazedelere yoksa dolar ile uðraþamazlar dike dike borsaya müdahale ederler yarýn olmaz baþka gün mutlaka ederler yanlýþlýkla içine etmeseler bari
Ayý ile oturmuþ kocasýný bekliyoruz inde salmýyor beni cilve yapýyor
Bugün bana kimse çakmak ile yanaþmasýn..
Flammable
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Hahahhaahhah Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu ev satanlar da gelsin. Sahtik þahbaz oluruz
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son 1 ayda 300 bin yeni yatýrýmcý borsaya gelmiþ. pala da hoþ geldin partisini fazla geciktirmedi.
gelenlerin belki ancak 3 bini gerçek yatýrýmcý veya hatalarýný anlayacak yatýrýmcý adayýdýr. kalaný da iddaa, ganyan falan býrakýp gelmiþtir
biraz daha dayak var gibi. haftalýk grafik iyice bozuldu. yarýn kapanýþa bakacaðýz. pala haydarý býrakýp testereyle devam edecek.
mola yerinde çay cuvara neyim içip otobüsün ön camý yýkanýrken izleyip mutlu olacaz artýk![]()
audentes Fortuna iuvat
teorik fiyat 501.000
ender durumlardan biri..pala extra þortçulara 15.000 hediye etti.. hesabý,kitabý yok!
SASA ve HEKTS 3 taban yer gibi..
3 milyon yatýrýmcýyýz.Kim ne yapabilir ki?
Az önce canlý sohbete girdim.Yabancý geçen hafta 120 mil. dolar almýþ diyor..
Yer Ýmleri